Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Halsduk och mössa för kallare tider

Nu har det blivit riktigt kyligt ute och det är dags att införskaffa vantar, mössa och halsduk! Det finns många snygga men det är inte alla som passar jackan man valt. Detta året kommer jag använda min bruna från Filippa K som jag köpte in förra året och även köpa en leopardmönstrad. Det kan vara riktigt härligt att ha en färgglad eller mönstrad att bytas med.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/HÄR

Om man ska köpa en halsduk som man ska nöta varje dag hade jag satsat på någon med ull eller kashmir i. Här är några favoriter från kedjorna och de flesta är i bra material som håller. Om man satsar på en billigare i konstmaterial håller dem inte värmen lika bra och den slits snabbare. Om man vill ha en lite roligare som man använder ibland kan man köpa en billigare variant som håller en säsong eller två. Det är snyggt att bryta av med färg eller gå ton i ton som bilden ovan visar.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/

Likaså med mössa men här är det viktigare att hitta en mössa som har den passform man trivs i. Vissa föredrar en tunnare stickad, några med en kant, eller en topp och andra vill att den ska vara i en mindre modell. Här får man testa sig fram. Pannband är också ett bra tips om man inte trivs i mössa eller om man vill variera.

Följ mig på instagram: raagna