Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Här är sensommarens snyggaste kjolar!

 

Svart mönstrad kjol, Nelly Röd kjol med blå blommor, NA-KDBlå kjol med bohemiskt mönster, Nelly Kjol med leopardmönster, ASOS  –  Mönstrad maxikjol, Urban Outfitters Grön kjol med volanger, Gina TricotLeoardmönstrad kjol, Gina Tricot Svart kjol med prickar, NellyVit kjol med prickar och volang, Nelly

Det är fortfarande en del kvar av sommaren, man jag kan inte låta bli att längta till hösten och framför allt – lite kallare väder. Modemässigt kommer höstsäsongen alltid att vara min favorit, men jag gillar framför allt övergången mellan sommar och höst – den vi är i nu. Ni vet när man fortfarande kan ha kjol men gärna drar på sig en hoodie och ett par sneackers till. Eller när man bär vida långbyxor och kavaj med fortfarande kan ha sandaler på fötterna. Så nu tar jag ut det sista av denna fantastiska sommar och bär kjol i en mängd olika färger och mönster innan hösten och den nya modesäsongen fyller min garderob.

Här ovan ser ni 9 snygga kjolar med romantiska volanger och all over print – i blommönster, leopardprint och prickigt! Ni hittar dem på Asos, Urban Outfitters, Gina Tricot, NA-KD och Nelly. Beställ via Refunder och få återbäring på alla köp!

Inlägg av: Linda Svensson

Instagram: @lindasvenssons