Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hårprodukter som verkligen återfuktar torrt och frissigt hår – 15 % rabatt

Color Security Schampoo £19.50

Under vinterhalvåret upplever jag att mitt hår blir extra torrt och frissigt på grund av kylan; framför allt av alla halsdukar och mössor som skaver och sliter på håret. Därför är jag lite mer noggrann än vanligtvis när det gäller vilka hårprodukter jag använder. Jag tänkte nu dela med mig av mina för tillfället favorit-hårprodukter från märket COLOR WOW som jag upplever hjälper mitt  hår just nu.

Först ut vill jag tipsa om ”Color Security Schampoo”. Det är ett färgbevarande schampo för alla hårtyper som friskar upp håret från rot till topp. Med en särskild omtanke för färgat hår använder det lättviktiga schampot ett japanskt aminoberikat komplex som hjälper till att motverka avbrutna hårstrån och matthet. Samtidigt hjälper det håret att bli glänsande, levande och friskt. Dessutom är schampot silikon- och sulfatfritt; vilket är toppen!

Color Security Conditioner £19.50

Efter att håret har blivit rengjort med schampot använder jag ”Color Security Conditioner”. Det finns flera olika varianter av balsamet men det jag använder är med särskild omtanke för normalt-till-tjockt hår. Med hjälp av ett färgskyddande ”Sealicon Complex” ger den lätta formulan en beläggning runt individuella hårfiber för att skydda mot matthet och torrhet. Samtidigt reder innovativa ingredienser i balsamet ut och förbättrar hanterbarheten av håret.

Dream Coat Supernatural Spray £25.00

Till min absoluta favoritprodukt: ”Dream Coat Supernatural Spray”. Det här är ett spray som både bekämpar frissighet och kontrollerar fuktnivåerna; men även slätar ut håret på ett otroligt sätt. Sprayet aktiveras vid värme vilket innebär att den med fördel används i handdukstorkat hår för att sedan fönas. Vad som händer när håret värms upp med en hårtork är att produkten kapslar  in varje hårstrå i en omärkbar vattentät hinna som stöter bort fukt samtidigt som den slätar ut håret, förhindrar oönskad frissighet och lämnar håret superlent. ”Behandlingen” skyddar håret i upp till 72 timmar eller två till tre schamponeringar. Till skillnad från många andra produkter lämnar den inte håret fett eller nedtyngt.

Coconut Cocktail Bionic Tonic £23.00 Kale Cocktail Bionic Tonic £23.00

Två andra toppen-produkter är ”Coconut Cocktail” och ”Kale Cocktail” som, precis som Dream Coat, används på handdukstorkat hår och aktiveras vid värme.

”Coconut Cocktail” är ett leave-in-behandling som framför allt är lämplig för torrt och färgbehandlat hår som hjälper till att återfukta och skydda håret. Produkten innehåller en blandning av fettsyror och mjukgörare som skapar ett skydd för håret som liknar det naturliga yttersta lagret på håret som ofta försvinner under färgbehandling. Produkten är fylld med kokosolja för att återfukta på djupet och tränga djupt in i hårets kärna för förbättrad styrka och flexibilitet; den återställer då hårets mjukhet och hanterbarhet.

”Kale Cocktail” är också en leave-in-behandling som hjälper till att stärka håret. Produkten innehåller svavelrik strandkål, proteinformande aminosyror och B-vitaminer för att bidra till att håret ska blir mjukt, lättkammat och stärkt.

Nedan är en bild på mig och mitt hår efter några gångers användning av samtliga produkter. Personligen tycker jag att det har blivit mycket friskare och glansigare! Om ni är sugna på att handla hem någon av produkterna finns de att köpa på exempelvis Cult Beauty. Fram till den 24 januari får ni 15 % rabatt alla köp över £20 på hemsidan. Rabattkoden finner ni här på Refunder under ”kampanjer”. Ännu inte medlem? Ingen fara. Klicka HÄR!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard