Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hitta det du vill göra på sportlovet!

Hejsan!

Sportlovsveckorna är redan igång! Har du och familjen planer på att stanna hemma men funderar fortfarande på vad ni ska hitta på? Kanske vill ni pyssla, spela sällskapsspel, åka och bada i badhus eller bara spendera mer tid utomhus? Oavsett vad så får du här tips som kan ge inspirationen som behövs från butiker som jollyroom, CDON, ellos och Sportshopen.

 

Vad vill du göra under sportlovet?

 

Vill du och barnen pyssla under sportlovet så kan jag varmt rekommendera detta 3 set där du kan göra allt från smycken, håraccessoarer och popbeads. Om inte detta intresserar så kan LEGO alltid vara något att bygga under dagarna, detta Minecraft LEGO från Adlibris passar perfekt för den spelgalna ungen.

Var redo att gå ut under Sportlovet, oavsett om det är skridskor eller pulka så kan du hitta det hos Sportshopen eller Babyland. Den här drönaren kan också vara perfekt att göra så att barnen kommer ut lite under veckan.

Vill ni istället stanna inne och spela spel så är hockeyspelet en klassiker och väldigt roligt! Annars hittade jag Ladder Golf hos Ellos, det går ut på att kasta två bollar som är fästa i en repstump och ska försöka få dom att fastna på stegen. Dom olika stegen ger olika poäng. Låter väldigt roligt så detta ska jag definitivt testa.

Hoppas du och familjen får ett bra sportlov nu!

Kram från Emma på Refunder