Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hitta din favoritdoft hos Parfym.se

Idag är jag tillbaka för att tipsa er om Parfym.se, hemsidan där du kan hitta din favoritparfym till ett bra pris.
Med Refunder får du även 5% i återbäring!

 

Dolce & Gabanna – 3 L’Impératrice

Den här parfymen luktar saftiga frukter och ljuva blommor. Bastonen innehåller mysk, sandelträd och grapefruktträd. Hjärtat i doften är den starka rosa cyklamen, vattenmelonen och jasminblad. Topptonen är rabarber, röda vinbär och kiwi. Tillsammans skapar denna blandning en uppiggande doftupplevelse.

Jag tycker den här luktar helt fantastiskt och det är min go-to parfym när jag vill känna mig lite extra fin.

Salvador Dali – Laguna

Den här parfymen luktar väldigt uppfriskande. Den innehåller härliga persika toner och fräscha blommiga noter. Basnoterna består av tonkaböna, ceder, patchouli och vanilj. Mellannoterna består av jasmin, rosenträd, iris och liljekonvalj. Toppnoterna mandarin, grapefrukt, persika och aprikos ger en fruktig finish till doften.

Den här fick jag som en födelsedagspresent och har sedan dess varit förälskad i doften. Även flaskan den kommer i är hur läcker som helst! Älskar verkligen Salvador Dalis flaskor!

 

 

Calvin Klein – One

Calvin Kleins parfym One har en uppfriskande doft. Den är unisex så den passar perfekt för både män och kvinnor! Doften är stark och kommer ifrån en citrus/aromatisk doftfamilj. Basnoterna består av sandelträ, ambra, mysk, cederträ och ekmossa. Mellannoterna består av muskot, viol, irisrot, jasmin, liljekonvalj och rosor. Som finish så består toppnoterna av ananas, papaya, mandarin, bergamott, kardemumma och citron.

 

 

Lacoste – Blanc

Den här parfymen köpte jag till min sambo när han fyllde år. Jag förstod att han gillade den väldigt mycket då den var slut på nolltid. Jag köpte då samma parfym som julklapp. Jag tycker att den luktar väldigt gott och på något sätt charmar doften mig.

Basnoterna i denna parfym är läder, mocka och ceder. Mellannoterna består av ilang-ilang och mexikansk tubero som sedan toppas med grapefrukt, kardemumma, rosmarin och löv från cederträ. Detta tillsammans ger en behaglig och maskulin doft.