Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hitta rätt present till sommarens firanden!

Hallå där!

Nu drar sommarens alla firanden igång! Hylla studenten, gratta bröllopsparet och ge kärlek till dopbarnet med presenterna som överraskar och ger glädje. Här kommer massor av tips på såväl traditionella som överraskande presenter som du självklart får cashback på 💞

 

Presenttips till studenten

Sjung om studentens lyckliga dag! Nu är det dags att ta studenten och givetvis behövs det pyntas för den stora dagen. Den här studentgirlangen från Kalaskompaniet är perfekt för detta ändamål.

Letar du efter presenter så är den här Marshallhögtalren fantastisk. Vill studenten ha saker till köket så kan jag tipsa om det här knivsetet där du kan skriva en personlig hälsning på. Eller varför inte dessa snygga glas från Cervera? Gillar hen att göra drinkar slår ett drinkset aldrig fel att få i present!

En klassisk present är ett armband, det här från Thomas Sabo är väldigt fint tycker jag. Den här vasen är också perfekt att ge bort då man aldrig kan få för många vaser!

 

Presenttips till bröllop

Bröllop på sommaren är ju magiskt! Pynta mottagningen med den här girlangen ”Just Married”.  Varför inte förgylla dagen med att ge bort det här bröllopsalbumet från Ellos? Vill du istället ge bort de lite mer klassiska presenterna så tycker jag att denna ljusstake/vas från Cervera var väldigt fin. Den här karaffen från Royal Design var också väldigt snygg tycker jag. Den här brandsläckaren från Solstickan är både bra att ha för det nya bröllopsparet och är väldigt snygg. Dessa personaliserade vinglasen är både personliga och snygga. Eller varför inte ge bort en steamer från STEAMERY, jag har själv aldrig testat men de ska vara toppen!

Vill du vara utanför lådan så kan jag verkligen tipsa om att ge bort en upplevelse från Liveit, det är en present många kommer att komma ihåg!

 

Presenttips till dop/namngivning

Letar du efter presenter till dop/namngivning så har du kommit rätt! Den här stapelleksaken från Babyland är gjord av silikon och väldigt gullig. Den här sportbilssparbössan är också väldigt bra eller varför inte det här passfordral och bagagetaggen från Guldfynd. Båda är praktiska att ha när barnet blir större. Vill du ge bort ett fint smycke så kan jag verkligen rekommendera detta från Efva Attling. Det här barnservisen från Knatteplock är också en storhit bland föräldrar, det hjälper barnet att smaka på mat och hitta smaker hen gillar! Sist men inte minst så går det aldrig fel med ett gosedjur och den här kaninen var så otroligt gullig!

Hoppas du hittar presenter att ge bort till sommarens firande nu och glöm inte bort att aktivera cashbacken när du handlar!

Kram från Emma på Refunder