Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höst och vinterns skor!

Vad ska jag ha på fötterna nu när det blir kallare ute? Det är en bra fråga som många funderar på såhär mot kallare tider. Ska man välja skor med högt, mellan eller lågt skaft? Vilket material? Ska man satsa på fodrade skor? Nu tänkte jag göra en lite guide med skor för att du ska hitta dem som passar dig och din vardag allra bäst. Skor är något man borde lägga en extra stat på då det är viktigt för fötterna med sköna skor, det är även något som ska hålla tätt mot vatten och kyla. Det är också något som gärna få hålla i några säsonger.

Dr martens Jadon (på bilden) HÄR/ Johnny Bulls HÄR/ Colorado HÄR/ Gram HÄR/ Vagabond HÄR/ Röd Dr marten HÄR/ Billi Bi HÄR/

Här har vi rejäla kängor som funkar under alla ruskiga dagar. Jag tycker det är snyggt med en sko som man kan bryta av med resten av outfiten. Kängor kan man använda för att klä ner en klänning eller kjol till någon vardagligare tillsammans med ett par strumpbyxor under.

Beige Canada snow HÄR/ Bordeaux Canada Snow HÄR/ Ljusrosa skönhet HÄR/ Vinröd fodrar sko HÄR/ Svart Svea HÄR/ Henry Kole svart känga HÄR/ Uggs HÄR/

Här har vi skor som är varma och funktionella i kylan. Det är viktigt att ta hand om skorna för att de ska hålla mot snö och slask. Detta är skor som jag använder vardagliga tillfällen på vinter. Själv älskar jag de röd/lila färgerna som är helt magiska till alla härliga färger under höst och vinter.

Klackar från vagabond HÄR/ Zip boot HÄR/ Ten points HÄR/ ATP HÄR/ Minimarket HÄR/

Skor med klack som är lite snyggare när man vill klä upp sig lite både till vardags och kvällen. Jag tycker det är snyggt att matcha som på bilden med jeans och stickad tröja men också till klänning. En favorit är de mönstrade från APT men ett par svarta är alltid ett säkert kort.

Följ min instagram: raagna eller bloggen HÄR!