Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstens hetaste jackor

Vilken höstjacka man ska köpa kan ibland vara lite svårt. Det finns en hel uppsjö av snygga jackor i olika modeller färger och prisklasser. Jag tänkte lista lite jackor som jag tycker är snygga till hösten och vad du ska tänka på innan du slår till. Just nu är det höjd återbäring hos flera butiker som du kan shoppa höstjackan på.

Ljus beige kappa HÄR/ Svart lång kappa HÄR/ Rutig kappa HÄR/ Svart kappa med nitbälte HÄR / Senapsgul kappa HÄR/ Rutig kappa HÄR/ Kappa i kamel med fuskpäls HÄR/

Kappan- Här finns det en uppsjö av framförallt modeller och prisklasser. Många kappor går i jordnära toner, svart eller grått vilket är lätt att matcha till resten av garderoben. Här ska man tänka lite extra på vilken längd man tycker om och hur midjan är. Om det är en mer markerad midja eller en rakare. I flera kappor finns ett bälte i midjan vilket är praktisk då man kan välja hur man vill ha den beroende på tillfälle. Till höstens kalla dagar och fram på vintern hade jag lagt lite extra pengar på en jacka i högre kvalitet, och om man vill ha någon till sensommar/ höst hade jag satsat på någon mer budget där foder och material inte spelar lika stor roll. Själv är jag sugen på den senapsgula kappa här ovan. Visst är den snygg?!

Brun kort fuskpäls HÄR/ Svart lång kappa HÄR/ Leo kappa HÄR/ Mörkgrön kappa HÄR/ Ljusbrun HÄR/ Mörkgrön kort jacka HÄR/

Faux-fur jackan eller pälsjackan som vi säger är riktigt populär bland många. En jacka som ofta är väldigt bekväm och kan vara varm en ruggig höstdag. Antigen kan man köra på en kortare modell, som jag föredrar eller en längre. Det finns i olika färger och där pälsen är olika lång. Om det är lång päls fäller den lättare och den är lite svårare att ha om det är regn eller fuktigt ute. Ett säkert kort är en traditionell svart eller annan helfärgad. Om man vill vara lite roligare finns det flera snygga mönster och färger. Lägg hellre lite extra pengar på någon som du inte kommer tröttna på och satsa på mer budget om du hittar en som du kanske tröttnar på i längden och bara håller en säsong eller två.

Oversize jacka HÄR/ Jacka med bälte HÄR/ Ljusrosa skönhet HÄR/ Cool skinnjacka HÄR / Bikerjacka HÄR/ Skinnjacka på bilden HÄR/

Skinnjackan- Ett säkert kort och ett måste i garderoben. Man kan styla den till allt från byxor till klänning utan att det ser omatchat ut. Den kan man ha på våren, sommarens kvällar och långt in på hösten. Sätt en stickad tröja under eller en hoodie när det är kallare ute. Det blir en snygg kontrast med material! Om du köper en i äkta skinn borde man testade den noga och tänka lite extra på storleken då den töjer sig efter man använt den. Om du heller vill köpa en i konstmaterial finns det flera snygga till riktigt bra pris.

Följ mig på instagram: raagna ! xoxo Ragna