Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Höstmode hos GinaTricot!

Hej på er!

Jag hoppas allt är bra med er och att ni har haft en fantastisk sommar och ledighet. Nu är väl dem flesta tillbaka efter sin semester och inne i rutiner. Skönt på ett sätt också!

Jag har en fråga till er, de måste väl ändå finnas någon som mig där ute? Som gillar hösten mer än sommaren? Eller låter det helt knasigt?

Jag tycker bara det blir otroligt fint ute och frisk och krispig luft att andas som gör att jag mår så himla bra. Många artister säger att hösten är den bästa tiden, dem finner mest inspiration då, av någon anledning.

Min bästa årstid är hösten, sen vintern. Jag tycker det är en mysig tid och jag tycker att höstmode och lite mer färgglada, stickade kläder som kommer med hösten/vintern är så snyggt.  Sen är det ju också mycket annat som spelar in. Massa roliga högtider, därför känner jag att jag har mer att se fram emot under dessa årstider.

Men nog om det, idag vill jag visa er lite av Ginatricot’s nya höstmode. Det har kommit in en hel del nyheter och jag har valt ut mina favoriter ur kommande säsongs kollektion.

Stickat går ju alltid hem, det är bekvämt, snyggt och värmer kroppen bra. Kolla in dessa!

Höstjackor i olika stilar och modeller

Att komplettera din look med

Detta var bara en liten sneakpeak på deras nyheter. In och kika på deras hemsida för mer inspiration!

Glöm inte bort att alla mina bilder är klickbara, du kommer direkt till produkten om du klickar på bilden!

Ta hand om er!

Kram E