Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hur löser du vardagspusslet?

Hallå där!

Har du svårt att få ihop vardagen med jobb, läxor, träningar och så matlagningen på det? Min vardag förenklades så mycket när jag började handla mat online och testa matkassar. Givetvis har Refunder masa av mataffärer och matkassar så att du kan få cashback på dina köp. Nedan kommer bara några av alla alternativ som finns hos oss.

 

Hemköp

Hemköp är ju en given mataffär att handla från! Här hittar du både inspiration och mat för ett lågt pris. Just nu får du dessutom 100 kr rabatt vid köp över 1000 kr. Kolla in butikens sida och hitta rabattkoden.

 

Mathem


Hos Mathem hittar du både recept och handlingslistor så att din planering blir ännu lättare. Få 100 kr rabatt om du handlar över 750 kr och få upp till 3% cashback också.

 

Matsmart

Matsmart är ett bra ställe att hitta produkter som du ändå tänkte handla men för en ännu billigare peng! Du får dessutom 2% cashback på alla dina köp. Kika in butiken redan idag.

 

Linas Matkasse

Linas Matkasse är väldigt populärt med massa goda recept! Du får recept och mat direkt till dörren en gång i veckan. På det här sättet kan du både få enkla middagar men även hitta nya favoriträtter på samma gång. Hos Refunder får du 150 kr cashback när du tecknar en prenumeration.

Middagsfrid:

Vill du testa på matkassar så har Middagsfrid just nu ett toppen erbjudande! Få 50% rabatt på din första kasse och sedan 20% rabatt på de andra två. PÅ så sätt kan du se om matkassar är för dig och din familj eller inte.

Hoppas du hittar din knep för att få vardagen att rulla på smidigt!

Kram från Emma på Refunder