Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Stora fylliga lockar

Något jag älskar, men som kanske inte är det bästa för håret, är att använda lock- och plattänger. Det är så kul att kunna göra olika frisyrer med håret och kunna fixa till det lite extra ibland. Något som är väldigt viktigt dock är att man tar hand om håret och skyddar det mot värmen så mycket som det går. Att återfukta håret någon gång i veckan med en hårinpackning från Maria Nila är ett tips!

Att använda en bra borste till håret skulle jag också säga är väldigt viktigt. Man kan tycka att det inte gör så stor skillnad, men det är något jag upplever efter att ha provet en borste från Björn Axen. Det finns flera olika modeller att välja mellan.  HÄR kan man till exempel hitta en av modellerna.

 

 

Värmeskydd är superviktigt att använda innan man utsätter håret för värme! Det funkar lika bra med ett vanligt spray som med en hårolja. En olja som jag använder i stort sett varje dag är Healing Strength Silk Serum från L´ANZA.

 

 

Locktången jag använder mig av är från CeraWand och är i modellen Curling Curling Iron 25-38 mm. Jag föredrar lite större fylligare lockar, så därför är den här locktången helt perfekt! HÄR kan man köpa den!

 

 

Efter att jag lockat genom hela håret låter jag lockarna svalna. Därefter tar jag min borste och lätt borstar ut lockarna för att få det resultat jag vill.

Till och med 10 juni har Nordicfeel.se höjd återbäring. Man får nu hela 6.5% återbäring på hela sitt köp. Dessutom, alla produkter jag använder till att locka håret finns att köpa där. Så in och spana på produkterna! www.nordicfeel.se

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Min Instagram: @bernhardssonlinn