Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hur matchar du din stickade tröja i höst?

Höstens kanske mest sköna och stilsäkra plagg måste vara den stickade tröjan. Det är ett plagg som man kan dra på sig när man vaknar med dålig fantasi, när det är kallt och ruggigt ute eller bara för att det är jäkligt snyggt. Den passar till både dagen och kvällen beroende på vilka skor och accessoarer man matchar med. Till kvällen är det snyggt med en stickad tröja, skinnkjol och klacka. Det blir en härlig kontrast när man mixar material. På dagen är det perfekt att ha den instoppad i jeans eller köra den över en oversize skjorta och sneakers på fötterna.

(Bilder tagna från pinterest.se)

(Bilder tagna från pinterest.se)

Här ser ni några inspirationsbilder på hur man kan matcha den stickade tröjan med en kjol. Perfekt nu när det ännu inte blivit så kallt ute, när kylan väl kommer kan man ha ett par tunna svarta strumpbyxor. Antingen kör man tröja och kjol i samma ton som ni ser på bilden till vänster eller så satsar man på en färgsprakande tröja. Åhlens, Lindex, H&M och flera av butikerna med återbäring har en uppsjö av stickade tröjor i både jordnära toner och färgklickar! Här nedan får ni några av mina favoriter.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Äntligen är H&M med hos Refunder och nu får du återbäring på alla dina köp därifrån. Det finns flera snygga tröjor hos H&M, både budget och mer exklusiva i bättre kvalitet. Kashmir, mohair och ull är ofta lite dyrare och har längre hållbarhet medan budgetalternativ i konstmaterial som viskos, akryl och polyester har en kortare livslängd. När man satsar på en dyrare tröja hade jag gått på någon jordnära ton, grå eller svart då man lätt kan matcha det med resten av garderoben.

Lite allmänna tips för att hålla din stickad tröja i bästa skick:

  1. Ha den liggandes och inte på galge då den kan töjas ut. När du tvättat den, torka den gärna liggandes över tvättstället istället för att hänga upp den.
  2. Tvätta så sällan som möjligt, vädra den istället. När du tvättar var noga med temperaturen och gärna handtvätt.
  3. SLÄNG INTE! När den väl är så sliten att du inte kommer använda den mer kan du lämna in den i någon butik som sedan kan återanvända tröjan. Idag finns det fler kedjor som tar emot kläder för att på olika sätt återanvända plagget.

 

Glöm inte att följa mig på instagram: raagna och bloggen ragnajonasdotter.com !