Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hyaluron-Filler från Eucerin: ögonkräm, serum & ansiktsmask

”Ungefär 90 % av förtidigt åldrande orsakas av solen. När vi bestämde oss för att skapa Eucerin Hyaluron-Filler-serien ville vi skydda huden mot solskador och skapa en sammansättning som skulle ge huden den fukt den behöver och fylla ut djupa rynkor”, säger dr Sven Fey som är R&D Category Head på Eucerin.

Jag läste om denna serie som Eucerin har skapat och jag blev så sugen på att prova den! Jag behövde framför allt en ny ögonkräm och wow, den är toppen! Därför vill jag nu tipsa er om dessa produkter.

Eucerin Hyaluron Filler Eye 219:-

Det här är en speciellt utvecklad ögonkräm för den känsliga huden runt ögonen. Krämen motverkar ålderstecken och hjälper till att fylla ut ”fina linjer” och även djupa rynkor. Den är lämplig för alla hudtyper, även för känslig hud precis som min. Krämens SPF15 UVB + UVA-skydd hjälper till att förebygga hudens förtida åldrande och att rynkor blir djupare. Kliniska och dermatologiska studier visar: god hudvänlighet och synlig reducering av även djupa rynkor. Jag använder den dagligen på väl rengjord hud. 

Just nu är det förhöjd återbäring om man handlar på apoteket.se via Refunder. Nu är det hela 8% återbäring! Kampanjen pågår fram till och med söndagen den 9 februari 2020. Passa på att shoppa!

Eucerin H-F Vitamin C 179:-

Det här är ett serum med 10% färskt aktiverad, ren C-vitamin, som mixas före första användning. Serumet kan används innan eller blandas med din dagliga ansiktskräm. Den ger en aktiv antioxidant effekt för ett ungt och fräscht utseende. Den stärker även huden och boostar kollagenet och med Hyaluronsyra reducerars rynkor. För mig har den verkligen gjort skillnad. Jag får ett fint glow av den och känner att min hud blir väldigt len. Dessutom luktar den så himla gott! Notera: förpackningen innehåller endast 8 ml.

Eucerin H-F Intensiv mask 79:-

Det här är en ansiktsmask som jag ännu inte har provat, men jag är väldigt taggad på att testa den! Det är en transparent mask med perfekt passform tillverkad av 100 % återvinningsbar ekologisk Biocellulosa. Den är indränkt i intensivt återfuktande hög- och lågmolekylär Hyaluronsyra som ska reducera ”fina linjer” och rynkor. Den mycket tåliga och elastiska masken anpassar sig perfekt efter ansiktets konturer och upplevs som ett andra hudlager. Den ger en kylande känsla under och även efter användning. Huden ska kännas piggare efteråt och få mer lyster.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard