Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hylla våren eller någon du tycker om!

Hej på er!

Hoppas det är bra med er, med mig är det fint, jag letar fram vårtecken. Ett av dem är vitsippor och ett annat är min balkong som har varit gömd nu bakom en massa bråten. Kul att se den igen. Tanken är att jag ska plantera och faktiskt köpa mig ett växthus och odla lite i. Får se hur det går!

I dagens inlägg vill jag bara ge er en liten tankeställare och en liten fredags idé eller gest.

Visa din uppskattning till någon i din närhet med blommor ifrån Interflora. Interflora har just nu 5% cashback så tveka inte på att gå via refunder omtanken skulle slå in. Jag ska visa er massor av fina buketter och paket som dem har på sin hemsida. Men snabba dig, cashbacken gäller t.om den 3/3. Om du blir medlem på hemsidan så får du dessutom 50 kr i välkomstrabatt. Värt att nyttja!

Välj en bukett som du tycker om och som du tror passar mottagaren. Om du inte skulle vara nöjd med en vacker lyxig bukett så finns det också presentinslagning, en söt nalle, kort, chockladpraliner, The och en hel del andra saker som du kan pynta blombudet med.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu!

Ta hand om er!

Kram E