Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Återfuktande schampo & balsam från Ida Warg Beauty

Ida Warg Beauty har ju ett otroligt stort sortiment av hårprodukter för alla olika hårtyper! Det finns runt åtta olika serier, bland annat ”repair”, ”silver” och ”moisture”. Ida Warg Beauty har dessutom flera andra olika skönhetsprodukter inom kroppsvård och brunt-utan-sol-produkter!

Moisture Shampoo 250 ml   159:-

Ett extra återfuktande och mjukgörande schampo berikat med välgörande kokosolja för grovt, torrt och frissigt hår. Den är 100% vegansk och cruelty-free. Dessutom har schampot en härlig doft av kola och vanilj.

Moisture Conditioner 250 ml   159:-

Ett extra återfuktande balsam med välgörande kokosolja för grovt, torrt och frissigt hår. Balsamet har en intensiv återfuktande formula som har en mjukgörande effekt på håret. Även den här är vegansk och cruelty-free och har samma härliga doft som schampot.

Om du handlar från Ida Warg Beauty får du just nu 7,5% i återbäring om du gör köpet via Refunder som medlem. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!