Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Therése Lindgrens skönhetsmärke Indy Beauty

Ingen har väl missat Therése Lindgrens varumärke Indy Beauty?Varumärket ägs och drivs av Youtube-stjärnan och det har blivit en succé. Therése har länge brunnit för djurens rättigheter och skönhet och hon kände att hon saknade prisvärda och bra veganska skönhetsprodukter på marknaden, något som även länge efterfrågats av hennes följare. Därför har Therése valt att involvera sina följare i varje steg av Indy Beautys utvecklingsprocess, allt från produkt och förpackningsdesign till varumärkesnamn. Resultatet är en effektiv skönhetsserie med flera olika produkter som alla ger huden ordentligt med fukt.

INDY BEAUTY MUD MASK 169:-

”Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask är en djuprengörande ansiktsmask vars främsta uppgift är att ta bort orenheter samt att den innehåller kol . Masken absorberar orenheter från huden, avlägsnar döda hudceller och verkar sammandragande. Samtidigt får man en behaglig lugnande känsla av näckrosextrakt. Masken gör huden len och mjuk.

Massera in masken på rengjort ansikte och låt verka i fem minuter. Skölj av och njut av ditt nya glow. Den är parfymerad och lukta otroligt gott! Komplettera gärna med Indy Beauty Rich Cleansing Mousse och Refreshing Water Lilly Toner för komplett rengöringsrutin”.

INDY BEAUTY MOISTURISING MASK 169:-

”Indy Beauty The Moisturising Bomb Facial Mask är en återfuktande ansiktsmask. En fuktbomb som boostar och återfuktar huden på djupet. Masken har långvarig effekt och stärker hudens fuktbarriär. Även den här är parfymerad och luktar fantastiskt!

Innan du lägger masken, rengör ansiktet med Indy Beauty Rich Cleansing Mousse och Indy Beauty Refreshing Water Lily Facial Toner. Massera in masken på rengjort ansikte och låt verka i minst tio minuter. Skölj sedan av masken och upplev en uppfriskande känsla av maskens cooling effekt. När huden är i behov av extra fukt, kan masken användas som en nattkräm”.

Indy Beauty finns att köpa lite överallt. Jag köpte mina ansiktsmasker på apoteket.se med 8% i återbäring från Refunder. Men produkterna finns även att köpa på bland annat apotekhjärtat.se (7.5% i återbäring) och kronansapotek.se (6% i återbäring).

1. Lip Shine Apricot 2. Day Cream 3. Lip Shine Coconut 4. Body Lotion 5. Facial Toner 6. Cleansing Mousse 7. Night Cream 8. Shower Gel 9. Lip Shine Vanilla 10. Eye Cream

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard