Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Inredningstips: Smeg, Solstickan & Rörstrand

Jag gör alltid skönhetsrelaterade inlägg här på Inspired by Refunder, men idag tänkte jag gästa inredningskategorin! Jag har inhandlat och fått en hel del från cervera.se den senaste tiden och tänkte därför tipsa om mina riktigt bra köp. Nu får man dessutom får 5% i återbäring om man handlar via Refunder.

SMEG Retro Blender  2499:-

”Kraftfull blender i 50-talsstil från italienska Smeg. Kannan rymmer 1,5 liter och tål temperaturer upp till 70ºC. Välj mellan fyra olika hastigheter och program för iskross och smoothie. Soft Start-funktionen gör att blendern startar långsamt och sedan ökar hastigheten vilket ger en säker blandning utan något onödigt skvätt”.

Raw Skål 129:-

”Raw skål från Aida, designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien Aida utstrålar 70-talsnostalgi, där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger. Kan användas i ugn, frys och tål diskmaskin”.

SMEG Retro Kaffebryggare 2399:-

”Det här är smegs nya uppdaterade modell! Den 50-talsinspirerade designen blir en elegant touch i köket men ger också ett riktigt gott kaffe! Funktioner: Kaffestyrkeinställning, aaroma select 1-4 koppar, 10 koppars kanna, programmerbar autostart, 40 minuters varmhållning, avstängningsbar ljudsignal och anti kalk-alarm”.

Rörstrand Swedish Grace Mugg 111:- (149🙂

Jag fick några stycken av dem här superfina muggarna när jag tog studenten samt fyllde år och WOW vad jag älskar dem! Så snygga, stilrena och det är jättegott att dricka kaffe ur dem! Nu är dem dessutom på rea!

Solstickan Kaffeburk 149:-

”Kaffeburk i plåt med avbildning av den klassiska Solstickanpojken som formgavs av Einar Nerman år 1936. Storleken passar de vanligaste rektangulära kaffepaketen i Sverige, och fungerar även lika bra till kaffekapslar, te eller annan småförvaring”.

SMEG Retro Brödrost 2 Skivor 1499:

Brödrost i 50-talsstil från italienska Smeg. Rosten har sex olika nivåer av rostningsgrad för perfekt bröd varje gång. Extra breda fack och löstagbar smuluppsamlare. En funktionell och snygg inredningsdetalj till köket!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard