Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julböcker till barnen från Bokus

Hej på er!

Tiden springer fram och tredje advent har redan varit förbi. Snön ligger som ett tunt täcke här där jag bor,  jag hoppas att det kommer mer. Jag älskar snön och vintern, vad tycker ni? Är ni mer för sommaren eller för vintern?

Det börjar ju nära sig julafton även om tiden har gått så snabbt att det än är lite svårt att ta in att det verkligen bara är runt hörnet och snart till och med ett nytt år. 2023, wow!

Att ge bort böcker i julklapp är faktiskt inte så dum idé. Man lär sig att läsa och stava ord, man lär sig att utveckla fantasi och idéer och att följa en historia eller veta mer om en riktig händelse. Det är väldigt bra att läsa för barnen, även dem allra minsta, desto fler ord dem har hört desto bättre går det med inlärningen när dem så småningom ska lära sig att prata.

Som ni ser så finns det för alla olika åldrar och massor med olika berättelse, faktaböcker, böcker med ljud och mycket mer som lockar små som stora läsare.

In och kika vad Bokus.com har för just dig och ditt barn eller någon annans barn som du vill ge en julklapp till. (Finns även ett stort utbud av böcker till det vuxna) Bokus är dessutom månadens butik vilket betyder att Bokus.com just nu ger dubbel cashback vid ditt köp, hela 6%. Så passa på!

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E