Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julklapp till den aktiva personen!

Idag tänkte jag tipsa om lite julklappar som du kan ge bort till din aktiva vän.

Någon som gillar att ta promenader, traska i skogen, vara ute på hike eller springa. Personen som som på semestern gärna har med träningskläderna och tycker om att komma ut och se sig omkring. Till den har jag två julklappstips som jag är säkert på att de kommer uppskattas!

Pannlampan- Perfekt om du gillar att vara ute årets alla månader. Nu på hösten och vintern när det blir mörkt ute väldigt tidigt är det perfekt att ha en pannlampa som lyser upp promenaderna. Jag tycker detta är en grym julklapp till pappan eller syrran som tycker om att vara ute trotts att det mörknat. Kanske även för den som gillar att tälta och äventyra.

Nu listar jag pannlampor i tre olika prisklasser, men alla har fått riktigt bra betyg och ni får återbäring på alla via Refunder.

Prisklass 1- Cobiz Pannlampa LED, USB uppladdningsbar pannlampa huvudlampa vattentät och lätt för löpning. 247kr och ni hittar den HÄR.

Prisklass 2- Ledlenser H7R.2 LED-pannlampa, fokusbar, uppladdningsbar, med batteri, svängbart huvud, 300 lumen, 160 meter ljusvidd, 30 timmars ljustid. 506kr och ni hittar den HÄR.

Prisklass 3– Lumonite Compass R. Kompakt, laddningsbar pannlampa gjord för professionell användning i krävande miljöer. Finns  HÄR. Denna har jag hört och läst mycket gott om! Ni ser den på bilden ovan. Pris ca 1500kr.

Träningsklocka eller aktivitetsklocka- Aktiva dagar!

För att hålla koll på stegen, ha med gpsen ut på armen eller för att kolla pulsen? Kanske för den som springer och vill kolla tiden, som tävlar med sig själv ute i spåret? En present som jag är säker på att alla uppskattar. Här nedan listar jag tre olika, alla bra men på olika nivåer.

Prisklass 1- En klocka för ca 1800kr finns HÄR. Detta är en från det populära märket Garmin. Denna modellen är något lättare i tekniken men fortfarande prisvärd och grym för löpning! Garmin forerunner 45, prefekt för löpning & puls.

Prisklass 2-  Klockan på bilden hittar ni HÄR! Det är en Garmin forerunner 245. Det är en snygg, förstklassig träningsklocka för löpning – perfekt för den som vill förbättra din prestation för att bli en bättre löpare! Pris ca 2300kr. Funkar super för promenader och löpning men även om du vill styrketräna eller simma. En klocka för alla!

Prisklass 3– För den aktiva som inte kan sitta still. Har du en helt träningstokig vän eller familjemedlem som du vill skämma bort lite extra? Kanske är ni några stycken som vill ge en julklapp tillsammans? För ca 7300kr blir Garmin Forerunner 945 LTE din! HÄR hittar du denna godbit. Vill du ha allt och lite till i en klocka? Då är denna helt perfekt! Jakt, kajak, fiske, skidåkning, löpning, yoga eller styrketräning. Ja allt hittar du i denna klockan. Jag lovar dig, du eller vännen kommer inte bli besviken!

Hoppas du fått inspiration till sista klapparna såhär innan jul! Glöm inte att ni får åkerbäring på hela köpet via Refunder.