Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julklappstips – Sakligheter – 50% på utvalda produkter

Hej på er!

Hoppas det är bra med er och att ni inte känner någon stress inför julen, det är faktiskt bara helt i onödan. Den kommer att bli fantastisk på alla sätt och vis, oavsett om man har ett fulldukat julbord eller inte. Många klappar under granen eller inte. Julgodis eller inte… eller jo! Det stressar nog mig, det är ju så hiiiimla gott så det bara måste man ju ha, om det så är julgodis som man gjort själv eller köpt, bara det finns där, så är julen räddad! Håller ni inte med om det?

Jag vill i dagens inlägg tipsa er om julklappar ifrån Sakligheter. En skojig butik som inte slutar förvåna en. Dem har alla möjliga roliga saker till olika priser, dessutom kan man passa på att hitta någonting till julklappsspelet om man nu spelar det.  Det har faktiskt jag börjar göra med mina föräldrar och systrar. Tidigare har vi bara gjort det när vi firat med min sambos familj och släkt då det varit som en tradition i flera flera år hos dem.

Vi tycker inte att man behöver göra det till någon stor grej, det behöver/ska inte vara dyra julklappar i julklappsspelet, det roliga är ju att man bara spelar och ser vad man får för något. Det ända kravet är att det ska kunna gå att använda. Så tänker iallafall vi i våra familjer.

Hur som haver så hoppar vi rakt på julklapparna nu tycker jag!

Först ut, prylar till någon som gillar att stå i köket, laga mat och servera snyggt 

Till någon som gillar olika sorters spel och önskar sig det i julklapp

Till den som älskar heminredning

En god julklapp 

Och mycket mycket mer! 

Passa på att handla julklapparna nu när det är upp till 50% på utvalda produkter och höjd cashback på 5%.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E