Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Julklappstips till den modeintresserade

Beige väska // Vita sneakers // Beige set // Brun tröja // Svart väska

Nelly.com, den älskade webbutiken som har något för alla, har nu skapat en ”Gift Guide” på deras hemsida. De har alltså samlat riktigt bra julklappstips till den mode- och skönhetsintresserade. Jag har därför valt ut mina absoluta favoriter som jag vill dela med er.

Dessutom är vissa av plaggen på rea och på hemsidan är det upp till 70% rabatt på utvalda produkter! Självklart får man även återbäring om man handlar på Nelly.com via Refunder, nu även förhöjd (gäller till och med 20 december 2020). Inte medlem ännu? Ingen fara! Klicka HÄR!

Beige neccesär // Beige set // Brun kofta // Beiga inneskor // Svart väska

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard