Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Klä dig för fest i en klänning från HM eller Gina Tricot

Hej alla fest-älskare!

När det är mörk och tråkigt ute kan man väl göra det bästa av situationen och socialisera sig lite.. kanske på fest, en middag eller vad vet jag. Men något som gör att jag piggar upp i mörkret är iallafall att träffa mina vänner och vi brukar oftast dra ut när vi väl träffas. Då vill man såklart vara super snygg, iallafall vill jag det. En bra start är ett snygg klädesplagg därför får ni följa med mig  när jag försöker hitta de snyggaste festkläderna på Erikslund.

Söt som socker

Den här hittar du på Gina Tricot, klicka här.

En till mig…

Och en till dig, klicka här ! Den här skönheten följde med mig hem från H&M, sååååå SnyyyyggG!!! 😀

Elegant

Så fin och otroligt skön att ha på sig. Klicka här och den är din från Gina Tricot!

Erbjudande

Om du är medlem hos Refunder (om inte, bli det) har du just nu har du 1,5% i återbäring hos H&M. För att komma till erbjudandet, klicka här! Och på Gina Tricot har du 3& återbäring, klicka här!

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Är du inte medlem hos Refunder? Då kan du bli det här. Klicka på länken och få 50 kr när ni handlar för 100 kr hos Refunder. Hoppas ni gillade detta inlägg, gör ni det eller även om ni inte gör det så let me know i kommentarerna nedan. Tar gärna emot feedback. Om ni vill se och läsa mer om mig kan ni gå in på min blogg som jag nu flyttat till nouw.se, har även köpt en egen domän: Oliviahedman.se och ni hittar mig även på instagram. Vi hörs <3

// Olivia Hedman