Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Klä dig i kylan!

Trots att vi längtar med stormsteg till våren är det fortfarande kallt och ruskigt ute. I veckan drog jag på mig klänningen när solen sken och matchade med boots, en härlig kappa och en rejäl väska. Genom att använda sig av en varm jacka och kraftigare skor funkar det utmärkt att plocka fram klänningen ur garderoben. Ett tips är lager på lager som funkar utmärkt med klänningen. Men hur ska du göra för att hålla dig varm?

Sätt en polotröja under klänningen, en tunn svart eller färgglad variant funkar utmärkt, det blir både snyggt och värmande. Om du inte vill ha en polo under passar det lika bra att sätta en stickad tröja över klänningen. Kontrasten mellan en stickad tröja och en lite sötare kjol är en kontrast som alltid funkar!

Strumpbyxor är också något du kan tänka lite extra på, tänk på vilken tjocklek du använder. 10 den är oftast den tunnaste och runt 80 den blir tjockare vilket kan vara snyggt till flera vardagsoutfits. Något annat kan vara snyggt är att använda strumpbyxor med mönster, prickar, blommor eller lite glitter, HÄR & HÄR & HÄR & HÄR hittar du mina favoriter.

Klänning HÄR/ Kappa HÄR/ Väska HÄR/ Skor HÄR

Vad passar inte bättre än shopping där man får pengarna tillbaka? På rean hittar du flera stickade tröjor och kjolar som passar alla årets säsonger.

Följ mig på instagram via raagna för mer inspiration!