Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Knytblusen och så stylar vi den!

Knytblusen, jag älskar den! Sara Danius har gjort den till ett power-plagg som ska bäras med rak rygg. Vi kan klä upp och ner den på flera sätt. Jag använder den till kostym och klackar men också till jeans och boots. Den har gått från ett damigt och lite tråkigt plagg till en coolt plagg som nu finns i min garderob. Gärna vill jag ha den i några olika färger. Den ger starka associationer till #metoo kampanjen som blev uppmärksammad i flera delar av världen och fortfarande är en viktig påminnelse om kvinnans rättigheter! Nu tänkte jag tips som lite snygga knytblusar och hur man kan styla dem.

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR 

Bild från Netstyle.se

Att använda sig av lager på lager är snyggt när det kommer till knytblusen. Att matcha den med en större kavaj, kofta, jacka och mixa den med andra accessoarers för en full effekt. Så snyggt! Våga även blanda in lite nya färger och texturer för att göra det mer spännande. I alla bilder ser vi looker med färg men väldigt behaglig sådan.

Här har jag den till kavaj och till det ett par jeans och boots! Uppklätt och nerklätt på samma gång.

Bild från pinterest.se

Klä den med en kjol och bär den som på bilden. Enkelt och snyggt. Ett perfekt plagg att ha under julens festligheter. Här har vi en mer somrig look!

Följ mig för mer tips på instagram: raagna