Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Köksfavoriter från KitchenTime!

KitchenTime är köksredskapsbutiken på nätet där du hittar allt för köket. De har ett brett sortiment av köksprodukter online där du kan välja mellan massor av populära och välkända varumärken. KitchenTime erbjuder fantastiska köksredskap som gör att du både lyckas och trivs i köket. Dessutom erbjuds ett stort sortiment inom servering och porslin samt möbler och lampor! I dagens inlägg kommer ni få mina bästa och mest stilsäkra tips passande köket. Du får återbäring på allt du shoppar via Refunder, hur bra?

I examenspresent fick jag bland annat fantastiska bestick som jag önskat mig. Det är stilrent och klassiskt bestickset från George Jensen designad av Vivianna Torun Bülow-Hübe som ni hittar HÄR. Funktionellt grytset i rostfritt stål finns HÄR. Klassisk gryta från franska Chasseur HÄR. Fantastiskt fina tallrikar från Mateus HÄR och blå skål HÄR. Snyggt, klassiskt durkslag i rostfritt stål från Bastian. Kan användas till potatis, pasta och olika grönsaker och har ett smart stöd i botten som tillåter durkslaget att stå av sig själv i vasken utan att maten nuddar diskhon HÄR. Paris Pepparkvarn HÄR. 

Hos KitchenTime finns inspiration! 

Behöver du tips för midsommar, vinprovning, hur du grillar och med vad för redskap? Eller kanske något annat relaterat till kök så har KitchenTime en sida med inlägg för att guida dig rätt! Det finns även presenttips och annat bra du kan shoppa och få återbäring från Refunder. Du hittar det HÄR.

För mer inspiration följ mig på Instagram: raagna