Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Köp 3 betala för 2 på utvalda produkter från ACO

Fram till och med 1 september 2020 pågår det en kampanj på Kronans Apotek; köp 3 betala för 2 på utvald hudvård från ACO! Erbjudandet gäller både på webben och i fysiska apotek, men priserna kan skilja sig åt. Du får ett bättre pris om du handlar via webben!

Kronans Apotek har dessutom en kampanj här på Refunder. Fram till och med 16 augusti 2020 är det förhöjd återbäring; hela 6%! Inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR.

Body Lotion Rich   90 kronor (Ord. butikspris 129:90 kronor)

Min absolut favoritprodukt från ACO är den här fantastiska bodylotion. Det är en hudkräm med sheasmör som effektivt återfuktar, mjukgör och vårdar på djupet. Den går snabbt in i huden, kladdar inte och huden återfår sin naturliga mjukhet. Den innehåller ACO:s Triple Moist Complex som ger omedelbar, intensiv och långvarig återfuktning i huden. Hudkrämen har en mild, men väldigt god doft!

Stay Soft Lips   49 kronor (Ord. butikspris 79 kronor)

En annan favorit är det här återfuktande läppbalsamet från ACO som ger ett svagt skimmer med en mild doft av vanilj. Den innehåller Q10 och vitamin och har en vårdande och reparerande formula. Läppbalsamet återfuktar i 24 timmar.

Hand Cream Rich   50 kronor (Ord. butikspris 59 kronor)

Till sist har jag även den här härliga handkrämen. Den innehåller mjukgörande olja av raps och flera fuktbindande ämnen som gör händerna mjuka och lena. Precis som hudkrämen kladdar den inte, utan går snabbt in i huden samt har en mild och härlig doft!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard