Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Köp dig en Hövding med hela 20% cashback!

Hej på er!

Hoppas ni har haft/har en fantastisk sommar. Beroende på vart du som läser detta bor så kanske ni har flera veckor av sol kvar. Där jag bor har det börjat bli färre vid badstranden och desto fler i skogen för att hitta blåbär och svamp. Underbart tycker jag!

Jag bor i Kalmar som under kommande helg kommer stå för den stora cykeltävlingen IRONMAN. Jag är så stolt över att det stora loppet hålls till i Kalmar och sen är det ju så nära så man har ju följt det varje år. Det är roligt att se hur andra kämpar sig i mål medans man själv har köpt sig en glass och sitter på en bänk och bara hejar på!

Nog om det, men väldigt passande ändå. Om du är en person som brukar vara ute och cykla korta som långa lopp eller bara cykla till jobbet så vill jag i dagens inlägg tipsa er om en riktigt schysst deal hos Hövding.se. Dem ger dig nämligen hela 20% cashback nu istället för 7,5% vilket också är väldigt bra.

Hövding själv skriver såhär om deras hjälmar. ”Airbagen i Hövding 3 är överlägsen i att skydda hjärnan från rotationsvåld och fixerar dessutom din nacke vid en olycka. Hövding 3 erbjuder den bästa stötupptagningsförmågan på marknaden och skyddar enligt en vetenskaplig studie upp till 8x bättre än traditionella cykelhjälmar.”

Var rädd om dig, det finns bara en av dig!

Erbjudandet gäller t.om 27/8 och detta inlägget är i samarbete med Hövding och Refunder.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E