Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Köp två valfria produkter från Clinique och få en ”All About Eyes Rich” i full size

I dagens inlägg tänkte jag tipsa om två två ögonprodukter från Clinique som jag använder. Just nu kan man köpa två valfria produkter från Clinique på åhléns hemsida och få en All About Eyes Rich i full size (värde 370:-). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker och max en gåva per kund.

Fram till och med söndagen den 26 januari 2020 är det dessutom förhöjd återbäring om man handlar på Åhléns.se via Refunder. Just nu är det därför 4% i återbäring istället för 2%.

High Impact Mascara Black 235:-

Den här mascaran ger både volym och längd. Det är därför jag gillar den så mycket! Jag börjar vid fransroten och vickar sedan borsten uppåt mot topparna. Om man dessutom vill ha en ökad intensitet kan man såklart upprepa appliceringen.

Viktigt att tänka på gällande en mascara är att inte ”pumpa” borsten i behållaren. Då kommer luft in i mascaran och torkar ut den!

Take The Day Off Makeup Remover 215:-

Det här är en sminkborttagning som snabbt tar bort hårt sittande ögon- och läppmakeup. Den fungerar även perfekt till vattenfast mascara. Jag upplever verkligen inte att den irriterar eller kliar, som vissa andra sminkborttagningar kan göra.

Flaskan ska skaka noggrant före användning. Sedan brukar jag fukta en bomullsrondell med sminkborttagningen och rengör ett öga i taget.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard