Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Kosttillskott till vovven från BuddyCare

Företaget BuddyPetFoods har nyligen lanserat deras revolutionerande ”chews”. Förutom aktiva ingredienser, innehåller samtliga bitar lamm och sötpotatis, vilket gör dem både smakrika och doftrika för hunden. Dessutom är de helt fria från tillsatser, spannmål, gluten och GMO. Givetvis får du återbäring om du handlar via Refunder. Ännu inte medlem?  Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Bone & Joint

Naturligt kosttillskott med grönläppad mussla, MSM, kondroitin och glukosamin som främjar friska ben, ligament och leder.

Calming

Naturligt kosttillskott med lugnande och balanserande örter som lindrar seperationsångest och underlättar i stressiga situationer.

Immune Support

Naturligt kosttillskott med naturliga egenskaper som stärker immunförsvaret och främjar en aktiv och hälsosam livsstil.

Probiotic

Naturligt kosttillskott med levande bakteriekultur i form av probiotika för en hälsosam matsmältning och stärkt immunförsvar.

Salmon Oil

Naturlig och kallpressad laxolja rik på omegafetter som stärker hjärtat och bidrar till en tjockare och glansigare päls. Produkten är producerad i Sverige och innehåller endast naturliga ingredienser. Laxoljan kan även med fördel användas för att öka aptiten hos kräsna hundar genom att blanda i våtfoder eller torrfoder. Oljan kommer i en flaska med pump som medföljer.

Teeth Formula

Naturligt kosttillskott med kelp och zink som motverkar plack, tandsten och dålig andedräkt, samt främjar friska tänder och tandkött. produkten kommer i pulverform som enkelt strös på eller blandas i våtfoder eller torrfoder. Tillskottet används som komplement till tandborstning. Även den här är producerad i Sverige och innehåller endast naturliga ingredienser.

Tick & Flea Defence

Naturligt kosttillskott med hälsosamma fetter och örter för ett naturligt skydd mot fästingar och löss. Produkten kommer i pulverform som enkelt strös på eller blandas i våtfoder eller torrfoder. De aktiva ingredienserna cistusört, svart kumminolja, bryggerijäst och kokosnötsolja ger ett naturligt skydd mot fästingar och löss. Tack vare höga nivåer av polyfenoler förebygger ingredienserna tillväxt av mikroorganismer och svamp, samt lindrar inflammation. Ingredienserna är dessutom rika på vitaminer, mineraler och hälsosamma fetter som stärker immunförsvaret.