Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Kronans Apotek – magiska deals under Black Friday!

En av mina favoriter inom skönhet är Kronans Apotek! Dom har ett brett sortiment med bra produkter. Det finns verkligen något för alla! Till mamma, mormor, syster eller pappa, eller varför inte till dig själv?  Kronans Apotek har inte bara läkemedel och produkter som hjälper din hälsa, utan deras breda sortiment inom skönhet och make up är minst lika bra! Inte bara det utan Kronans Apotek har grym återbäring på 7.5 % på hela ditt köp. Du får såklart återbäring på produkter som redan är på nedsatt pris vilket är perfekt nu under BLACK FRIDAY! Jag tänkte tipsa om härliga produkter som nu är på 40 %!

Lumene serum hittar du HÄR och det kostar nu 137kr och ordinarie 229kr! Den ger huden en intensiv återfuktning för ett friskt och ungdomligt utseende. Den unika flytande gelen innehåller även ekologisk nordisk björksav och hyaluronsyra för en effektiv och koncentrerad återfuktning. Den återfuktar de djupaste skikten i överhuden och hjälper till att jämna ut fina linjer och rynkor för en fyllig, spänstig och fräsch hud. Som en dröm för ansiktet nu under höst och vinter! Hur applicerar du detta serum? På rengjort ansikte och hals varje morgon och/eller kväll före cremen. Perfekt bas innan dag/ natt cremen!

Den perfekta julklappen!

Skönhetsprodukter är kul att få och att ge! Nu när Kronans Apotek har 40% på flera lyxiga produkter blir det lättare för plånboken, eller så kan du ge bort fler produkter eller unna dig själv något. Kronans Apotek har magiska deals nu under Black Friday! Mina favoriter på 40% rabatt förutom serumet jag tipsat om tidigare är/ Hårmask HÄR/ Schampo HÄR/ Dagkräm HÄR/ Bästa Selftan dropparna HÄR/ För pappa, pojkvän eller broder så finns det flera produkter HÄR !

Följ mig på instagram under @raagna för mer inspo!