Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Kvalitativt hundgodis med naturliga ingredienser från Buddy Pet Foods

Dags att fylla på godis-lådan till din vovve? Kolla då in det här godiset från Buddy Pet Foods. Godiset innehåller 100 % naturliga ingredienser och är bland annat fritt från spannmål. Samtliga godis-sorter är otroligt uppskattade från min samojed-valp Stella! Dessutom är godiset i väldigt gulliga former.

Om du handlar via Refunder får du 20 kronor i cashback på ditt köp hos Buddy Pet Foods. Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Man kan även få hem ett gratis smakprov på deras torrfoder: klicka HÄR.

Crispy Salmon 59:-

Ett knaprigt och smakrikt hundgodis gjort på färsk lax och blåbär, rikt på omega-fetter, protein och antioxidanter. Ingredienserna är 100% naturliga och fria från tillsatser, spannmål och GMO. Perfekt som belöningsgodis under träning! Konsistensen på detta snacks är lite hårdare “crunchy”. Enkelt att dela i mindre bitar!

Grass-fed Ostrich  59:-

Ett mjukt och smakrikt hundgodis gjort på färsk struts och björnbär, rikt på protein och omega-fetter. Ingredienserna är 100% naturliga och fria från tillsatser, spannmål och GMO. Perfekt som belöningsgodis under träning! Konsistensen på detta snacks är lite mjukare “semi-moist”. Enkelt att dela i mindre bitar!

Lamb Crunch 59:-

Ett knaprigt och smakrikt hundgodis gjort på färskt lamm och tranbär. Lamm är ett lättsmält protein som även är skonsamt för magen. Ingredienserna är 100% naturliga och fria från tillsatser, spannmål och GMO. Perfekt som belöningsgodis under träning! Konsistensen på detta snacks är lite hårdare “crunchy”. Enkelt att dela i mindre bitar!

Duckalicious 59:-

Ett mjukt och smakrikt hundgodis gjort på färsk anka och rosmarin, rikt på protein och omega-fetter. Ingredienserna är 100% naturliga och fria från tillsatser, spannmål och GMO. Perfekt som belöningsgodis under träning! Konsistensen på detta snacks är lite mjukare “semi-moist”. Enkelt att dela i mindre bitar!

Instagram: @fluffy.stella