Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Skönhetsintresserad juridikstudent

Mitt namn är Linn Bernhardsson och jag bor i den lilla blåsiga staden Karlskrona. Här har jag vuxit upp i en villa tillsammans med mina föräldrar och två äldre systrar. För mig har min uppväxt varit som vilken annans, men jag har alltid dragit mig till ett särskilt intresse. Jag bara älskar mode och framförallt skönhet. Förmodligen för att mina systrar är flera år äldre än mig och delar liknande intresse. Så i en tidig ålder fick de mig verkligen att bli inspirerad. Jag älskar allt från att testa nya sminkprodukter till att få till de perfekta lockarna till att ha den bästa hudvårdsrutinen. Allt som har med skönhet att göra intresserar mig.

Men nu har mina systrar flyttat ut och det börjar närma sig en flytt för min del också. Efter sommaren börjar jag mitt sista år på gymnasiet där jag studerar ekonomi med inriktning på juridik. När studenten är avklarad är planerna att jag flyttar till Stockholm och börjar studera på juristprogrammet. Där hoppas jag även på att kunna kombinera mitt starka skönhetsintresse med utbildningen.

 

 

Dessutom älskar jag att dokumentera det jag gör och få andra att bli inspirerade via min blogg och Instagram. Jag bloggar på nouw.com under namnet linnbernhard, ni hittar mig HÄR, och mitt användarnamn på Instagram är @bernhardssonlinn. Trots mitt brinnande intresse för skönhet bloggar jag om allt möjligt. Goda cafébesök och härliga brunches, resor och fina platser, kläder och accessoarer och helt enkelt livet som gymnasieelev.

 

 

Mina fem bästa skönhetstips:

– Använd hårinpackning. Det gör så stor skillnad på kvaliteten på håret. Ett tips från mig är ”Soft Masque” från Maria Nila!

– Unna ansiktet en anpassad olja på kvällarna. Om man dessutom vill ha ett extra lyster kan man blanda i några doppar av ansiktsoljan i sin foundation, wow!

– Skrubba kroppen åtminstone en – två dagar i veckan. Jag använder mig alltid av ”Salt Scrub Energy” från Maria Åkerberg. Huden känns otroligt len och härlig när jag kommer ut från duschen!

– Drick mycket vatten! Det billigaste tipset för en bra hy, bär alltid med dig en vattenflaska vart du än går!

– Ett snyggt nagellack kan göra en hel outfit. Våga ha lite färg, speciellt nu i sommar! En färg jag alltid återgår till är ”Cool Mauve” från Isadora. Snabbtorkande, bra pris och håller länge på naglarna!