Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Look fantastic with lookfantastic.com

Som rubriken lyder: LOOK FANTASTIC with lookfantastic.com. Hemsidan erbjuder skönhetsprodukter från populära märken så som theBalm, Sleek, Benefit, Estée Lauder, Clinique, Stila och betydligt fler märken. Några nya sminkprodukter som jag har hemma från hemsidan är dessa nedan från Illamasqua, och WOW vad bra produkter! En fantastisk Highlighter, två gel blusher i färgen Frisson och Enamour, ett gel sculpt, ett supersnyggt pigment i färgen Fervent och en härlig skin glowing gel primer. Just nu är det upp till 50% rabatt på utvalda produkter från just Illamasqua på hemsidan. Dessutom får man Mina Masquara Raven som gåva om man shoppar 1 produkt från skönhetsmärket. (Erbjudandet gäller under begränsad tid)

 

 

Om du handlar på lookfantastic.com via Refunder får du hela 5% i återbäring. Just nu är det även 15% rabatt om man är sugen på att beställa lite nya härliga hårprodukter från utvald hårvård. Rabattkoden är HÅRVÅRD15 och gäller till och med 1/7 2018. Med koden SKÖNHET får man även 20% rabatt på utvalda skönhetsprodukter samt en liten gåva.

 

En annan ny favorit i sminknecessären är den här mascaran från Ellis Faas. Jag älskar borsten och den håller fransarna böjda under hela dagen. Ser ni den fina färgen på läpparna dessutom? Även läppfärgen kommer från märket Ellis Faas. Med koden PREMIUM15 får man just nu 15% rabatt på dessa produkter!

 

 

Om man inte vill ha smink på sig men även vill känna sig lite extra fräsch är det här Beauty serum från Lumene perfekt! Man kan även som jag blanda i några doppar i sin foundation eller cc-cream. Även den här får man 15% rabatt på om man uppger koden PREMIUM15 i kassan.

 

 

Ett moment i sminkrutinen som nog inte bara jag älskar är ju highlighter. Ett fint glow i ansiktet vill väl alla ha? Som sagt, den här highlightern är från Illamasqua och passar superbra nu på sommaren!

 

 

Jag sminkar mig inte varje dag, men när jag gör det brukar jag känna att jag vill ta hand om min hud lite extra på kvällen. Därför är en bra ansiktsmask en bra produkt att ha bland sina skönhetsprodukter! Ett tips från mig är den här Gel masken från Lumene. Efter att man använt en ansiktsmask är det viktigt att använda någon återfuktande kräm eller olja, till exempel Lumenes ansiktsolja. Dessa produkter kan du köpa med rabattkoden SKÖNHET. Så, in och kika på hemsidan och passa på att beställa nu när alla bra erbjudanden är aktiva!

 

 

Min blogg:  nouw.com/linnbernhard

Min Instagram: @bernhardssonlinn