Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Lura ficktjuvarna på semestern

Det finns inget som kan förstöra en semester så mycket som att bli bestulen. Pengar, pass och mobiltelefon är en mardröm att bli av med på resande fot. Efter att ha sett en dokumentär på TV om ficktjuvar i Barcelona, började jag fundera över hur säkert jag bär runt på mina värdesaker när jag reser och hur jag skulle kunna förbättra säkerheten för mig själv och minska risken för att bli utsatt för brott. Det slutade med att jag köpte en ny ryggsäck.

Pacsafe

Pacsafe tillverkar smarta prylar som gör ditt liv lite enklare och säkrare när du är ute och reser. Skapad av två inbitna resenärer för 20 år sedan, har de tänkt på det mesta som kan göra din resa lite enklare.

Den ryggsäck som jag köpte heter LX500 och är en snygg cityryggsäck som passar lika bra för weekendresan i storstaden som pendlingen till jobbet. Det finns gott om olika modeller om du hellre vill ha någon annan färg eller form – både för dig som vill ha större ryggsäckar för längre resor och för dig som bara vill ha en säkrare handväska.

Pacsafe

Ryggsäcken jag valde har många smarta funktioner, men ser trots det ut som en helt vanlig ryggsäck.

Väskan går inte att skära sönder. Både i axelremmarna och i tyget på väskans framsida finns ståltrådar, som gör det mer eller mindre omöjligt att skära sönder och rycka väskan

Inuti väskan finns ett RFID-fack, som stoppar dina kreditkort från att bli skimmade när du inte ont anar går runt bland folkmassorna.

Pacsafe

Blixtlåsen för huvudfacket fästs i en hake, så det går inte att öppna väskan utan att du definitivt märker det.

Den ena axelremmen går att låsa upp och lossa, vilket gör att du kan fästa den i bordsben eller stolar. Ingen kommer att kunna smyga iväg med din väska. Den sitter där du satt den.

Jag har inte hunnit testa ryggsäcken annat än i Stockholm ännu, men det väldigt skönt att slippa vara orolig i rusningstrafikens trängsel på tunnelbanan. Finns inte en chans att någon hinner komma åt något i min väska!

Blir du också sugen på en Packsafe? Beställ en Pacsafe-ryggsäck du med, dessutom med återbäring från Refunder! Just nu (8/4 2019) hittar du många av Pacsafes smarta prylar med 3% återbäring på Outdoorexperten och 5,5% återbäring på CarrieAlong!

Pacsafe