Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Lykos egna varumärke

Lyko Mascara Black 74:25 (25% rabatt).

”Volymmascara som är lätt att använda och ger fantastiska fransar med naturlig volym. Den böjda borsten gör att dina fransar får ett naturlig lyft utan användning av ögonfransböjare. Använd utsidan av den böjda borsten och applicera från rot till topp på dina fransar. Tryck upp fransarna några sekunder med insidan av borsten så att du får den perfekt böjda effekten. Du och fransarna kommer att älska den! På ett blink är du redo för vad som helst. Finns i färgen svart” (Lyko.se).

LYKOS egna varumärke. Just nu får du 4 % återbäring om du handlar på Lyko.se via Refunder!

Lyko Eyeshadow Palette Nudes Cappuccino 89:25 (25% rabatt).

”Detta är den trendiga paletten med de perfekta färgarna till fest och vardag. Allt i ett! Färgarna är pigmenterade, lätta att applicera och räcker länge. Perfekt storlek till att ha med på resan med mycket ögonskugga för pengarna. 6 olika naturfärgade nyanser, allt du behöver för ett perfekt smokey eye eller en lätt naturlig look- Färgarna går från mörkbrun till ljus med lite skimmer” (Lyko.se).

Lyko Concealer Palette 96:75 (25% rabatt).

”En palett med alla concealers du behöver i ett. Alla färger har olika funktioner och hjälper dig att dölja det du inte vill ska synas. En god bas med concealer är en viktig del av din sminkning, och är ett verktyg med flera färger som kan vara din räddning. Grön färg använder du for att täcka acne och rödhet. Röd färg neutraliserar mörka ringar under ögonen. Dom två olika beige tonerna kan du använda för att jämna ut tonen i hyn. Du kan också blanda dom med din foundation om du önskar att den skall vara mer täckande” (Lyko.se).

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard