Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Matcha mobilskal med outfit!

Kolla vilka vackra färger det är ute nu! En explosion av varma färger som gör att man blir lite piggare i höstens kyla. För mig innebär detta fler plagg i jordnära toner och till det matchar jag mitt Iphone-skal! Alla mina skal kommer från Idealofsweden.com, varför byta ett vinnande koncept? Skalen är snygga, tåliga och stilsäkra! När du shoppar på Idealofsweden får du 5 % i återbäring! Hur bra? Det finns en uppsjö av snygga skal så varför inte köpa två stycken med kompisen eller någon i familjen som har samma mobilmodell. Därefter kan ni låna och byta av varandra. Ett perfekt sätt när man vill ha tillgång till fler skal.

Skalet som jag har på mobilen just nu hittar du HÄR och är en klar favorit. Det är härliga färger och det ser väldigt lyxigt ut. Skalen finns till många olika modeller på mobil. Några andra favoriter som jag har finns HÄR, HÄR & HÄR! En mobil är inte längre något som vi bara ringer från i dagens samhälle, det är något vi ständigt använder och kopplar till oss själva. En accessoar !

Förutom skal så finns det snygga mobilväskor, korthållare, plånböcker och annat som är perfekt för din mobil eller för din vardags-outfit. Det är bra när man kan hålla mobilen snygg och säker på samma gång. HÄR hittar du en snygg cluth och HÄR hittar du den perfekta laddnings-stationen!

Ni hittar mig under instagram: raagna och bloggen ragnajonasdotter.com