Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Media Markt har Black Friday hela veckan!

Ända fram till söndag hittar du massa bra erbjudanden hos Media Markt och det toppas med 2% i återbäring via Refunder. 

Dagens inlägg är proppat med grymma erbjudanden nu under BLACK WEEK och BLACK FRIDAY! 

Ett supertips till er är denna APPLE MacBook Air (2020) 13.3″som finns HÄR och den är nedsatt 3000kr. Själv så älskar jag Apples MacBoks, jag tycker de är enkla att förstå och väldigt snygga dessutom. Grymt erbjudande! Synd att jag köpte en ny dator för ett litet tag sedan annars hade jag slagit till direkt. Jag har den i guld men finns i grått, guld och silver. Den tunna och lätta Apple MacBook Air (2020) är nu kraftfullare än någonsin. Den har en kristallklar Retina-skärm, nya Magic Keyboard, Touch ID, processorer med upp till dubbel prestanda, snabbare grafik och minnen samt dubbelt så stor lagringskapacite.

Ett grymt erbjudande på Samsung Galaxy S20 som du hittar HÄR, den ska ha en fantastisk kamera som ska kunna ta skarpa nattbilder. Jag har inte testat den men det låter ju super. För mig är kameran en av de viktigaste sakerna i en mobil. Att ta bilder i vardagen och på resor är så kul att ha i efterhand. Att bläddra igenom mobilen och hitta bilder när du lagat någon god maträtt, sett en magisk solnedgång eller kanske målat om ditt sovrum?

Nu sparar du 2000kr LG 55″ LG OLED 4K SMART TV – OLED CX som du hittar HÄR.  Tv:n ger en häpnadsväckande bild med perfekt svärta, över en miljard färger med obegränsad kontrast förstärkt av vår mest avancerade AI-processor – α9 Gen 3. Vem vill inte ha en ny tv inför vinterns mysiga filmkvällar?

Dags att köpa ny mobil och du är sugen på en apple? Nu finns APPLE iPhone 11 – 64GB – Lila HÄR och du sparar 800kr . Dubbelkamerasystem med ultravidvinkel. Nattläge och imponerande videokvalitet. Står emot vatten och damm. Batteri som räcker hela dagen.

Media Markt har inte bara teknik, massa härliga produkter inom personvård och andra kategorier!

Ont om tid på morgonen? Med Philips series 5000 hinner du både få till en snygg rakning och lämna rakapparaten fräsch. PHILIPS S5270/06 Rakapparat för våt- och torrakning finner du HÄR till 300kr billigare än vanligt! Kanske den perfekta julklappen till pappa, pojkvännen eller brodern?

Jag har en plattång från Remington som jag älskar! Skapa din signatur-look utan onödigt slitage med ThermaCare Pro hårfön som nu är på halva priset. Kraftfull styrka med lägre effekt och vårdande teknologi erbjuder skydd och ger ett slätt och glansigt resultat. Kompakt och lätt design för snyggt hår var du än befinner dig finns HÄR.

Värmespolar tänker ni? Japp dom hittar ni HÄRBABYLISS 3060E Värmespolar. Verkligen något som har gått ur genration men jag förstår inte varför för håret blir ju SÅ SNYGGT när man använder det. Det blir ju verkligen Hollywood-svallet. Inte sant?

Vem vill inte ha fräscha och vårdade tänder? HÄR hittar du dubbelpack av den revolutionerande eltandborsten Genius 8000 har ett runt borsthuvud inspirerat av tandläkare som omsluter varje tand och oscillerar, roterar och pulserar för att ta bort upp till 100 % mer plack än en vanlig, manuell tandborste.