Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Midsommar – Är du ute i sista minuten?

Hej igen! Snart är det midsommar!

På fredag är det midsommar, vet du redan vad du ska ha på dig eller är du som mig ute i sista minuten? Jag tycker alltid att vitt funkar på midsommar samtidigt som det inte är helt fel att sticka ut med mycket färg. Just nu är det även inne med mycket blommönster som ni vet. Vågar du satsa eller kör du på vitt? Oavsett vad ger jag dig tips på båda alternativen. Den fina klänningen eller den festliga blusen eller varför inte en jumpsuit eller en fin kostym?

 

Vita plagg passar perfekt för midsommarfirandet

Vi börjar med tradition och då menar jag inte den blå/vit/gula gamla folkdräkten (även om det också är fint) utan jag talar om de ljusa färgerna som man alltid ser på midsommar, speciellt vitt. Själv funderar jag på en vit jumpsuit med det återstår och ser. Till er har jag hittat några olika vita alternativ från Nelly.com som också har sommarrea. De har upp till 50 % rabatt och erbjudandet gäller till och med kl 10.00 den 1 juli!

 1. Vit jumpsuit 239 kr 2. Axelbandslös blus 299 kr 3. Klänning med spets 299 kr 4. Vit klänning 399 kr  5. Kavaj 599 kr & vita byxor 399 kr

 

Häng med i ”blom-modet”

Självklart finns det några som vill hänga med i det härliga ”blommodet”, till er har jag också hittat några alternativ från Nelly.com. Kom ihåg att de har sommarrea fram till den 1 juli!

  1. Kimono 499 kr 2. Jumpsuit 549 kr 3. Klänning 2 295 kr 4. Playsuit 299 kr

 

Glöm inte midsommarkransen!

Men det viktigaste av allt är såklart midsommarkransen. Några vill göra den själv och några vill köpa den i butik. Jag älskar att göra midsommarkransar och har gjort det så länge jag kan minnas. Däremot brukar jag fuska och köpa en också till exempel för att de inte hinner bli klar till sillunchen. Även om du vill göra din egna midsommarkrans kan du köpa dina blommor här eller köpa en bukett till värdinnan. De har dessutom höjd återbäring fram till den 26 juni. Köp din midsommarkrans eller bukett nu!

 

Glöm inte att gå in på min blogg eller att följa mig på Instagram för daglig uppdatering! <3

// Olivia Hedman