Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Milan Fashion Week – Veckans outfit #3

Hej!

Milan Fashion week, det trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva. En hel vecka med mode, kändisar och glädje. Om du är intresserad av att gå på Fashion week någon gång kommer här lite tips på hur du kommer in.

  1. Det finns flera gratis event under veckan. Kolla upp vart och när det är genom att googla och gör research.
  2. Mejla företagen och fråga om du får titta på deras fashion shows.
  3. I värsta fall, fråga personen bredvid dig i kön om de kan mejla en kopia på deras biljett 😉

Vi började med att gå på några gratis event där jag träffade några modeller och Rebecca träffade en av designersarna för eventet. De bjöd sedan in mig och Rebecca på event att gå på där bilderna nedan är tagna ifrån. Min kompis, Rebecca, mejlade även Iceberg och frågade om hon fick kolla som modestudent och det fick hon. Jag kopierade sedan hennes biljet.. haha. Vi jobbade verkligen som partners in crime den veckan och det var så värt det. Nu kan jag även garantera att alla alternativ funkar :P.

Milan Fashion Week – Veckans outfit #3

Jag fick sjukt mycket beröm för min outfit och det kändes som om jag hörde hemma där på Milan Fashion Week bland alla modemänniskor.

Run way outfit
Run way outfit

Liknande byxorLiknande bodyKavajen 

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 2% återbäring hos Nelly.com  där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Milan Fashion Week
Milan Fashion Week

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Självklart kommer det en youtube-video på hela fashion week, så stay tunned.

Vi hörs<3

// Olivia Hedman