Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Min dagliga hudvårdsrutin

Jag tycker att det är väldigt roligt med hudvård och att prova nya produkter. För mig är en daglig hudvårdsrutin ett måste och jag kan absolut inte gå och lägga mig på kvällen om jag inte har använt mina speciella gel, ansiktsborstar och krämer. Jag tänkte därför idag visa vilka hudvårdsprodukter jag använder just nu. Alla länkade produkter går att köpa på lookfantastic.com och fram till söndagen den 1 september får man 6% i återbäring (4.5%) om man handlar via Refunder.

Dermalogica Special Cleansing Gel 500 ml 651:-

”Special Cleansing Gel från Dermalogica är ett skum som tar bort orenheter utan att göra din hud stram eller torr. Antiinflammatorisk balsammynta och lavendelextrakt lugnar huden, medan naturligt quillaja saponaria-skum försiktigt rensar bort gifter och skräp. Perfekt för bland- och normalhy” -Lookfantastic

FOREO LUNA 2 For Normal Skin 1848:-

”Det här är en lätthanterlig ansiktsborste som är framtagen till professionell nivå med sin 60 sekunders behandling. Genom att kombinera FOREO T-Sonic Pulsation Technology med FOREOS välkända silikon-taggar, kan LUNA skonsamt rengöra och skrubba huden. De tjockare taggarna på toppen av play ger en mer intensiv rengöring för att frigöra tilltäppta porer och lyfta död hud, fett och smutspartiklar. De mindre taggarna används på lite känsligare områden och större ytor som kinderna. LUNA 2 är lätt att använda och taggarna lagrar inte bakterier utan håller sig fräsch och hygienisk. Genom att använda din FOREO varje dag ökar du blodcirkulationen i huden vilket hjälper huden att hålla sig klar, elastisk med ökad lyste. Passar alla hudtyper.” – Lookfantastic

Någon dag i veckan exfolierar jag även ansiktet med en skrubb. Just nu använder jag ”Face scrub” från ACO. Finns att köpa på de flesta apoteken.

First Aid Beauty Ultra Repair Cream 124:-

First Aid Beauty Ultra Repair Cream är berikad med sheasmör, eukalyptus, havregryn och ceramider, och ger omedelbar tröst åt trött, kliande och flagnande hud. Detta kropps- och ansiktskräm är perfekt för alla som lider av allergiska eksem, psoriasis, atopisk dermatit och många andra mindre hudirritationer. Produkten är säker för användning på känslig hud och innehåller inga parabener, färgämnen eller starka kemikalier” – Lookfantastic

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard