Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Min moderesa

Resan har inte gått spikrakt framåt, jag har testat alla möjliga stilar och på vägen har jag lärt mig mycket om min stil och om mig själv. Som barn älskade jag mysbyxan, allt skulle vara bekvämt. Känner ni igen er? Om en strumpa skavde eller om jag tvingades bära jeans skrek jag rakt ut. Tiden gick och jag började helt plötsligt använda magtröjor, höga Converse och solpuder utan dess like. Vid denna tidpunkt fick jag även min första kamera, så bilder finns det gott om. Från en dag till en annan satt jag i löshår, som jag inte skötte allt för väl. Jag körde på pikéskjortor och mus-korta shorts, tillsammans med mina primeboots som jag älskade!

Efter gymnasiet drog jag till Island för att jobba, där levde jag i underställ, bootcut och flanellskjortor. Jag levde ut lantisen inom mig. När jag var mätt på den lilla ön åkte jag hem för att packa om innan jag flyttade till London. Där jobbade jag på en hårsalong och det var viktigt att se piffig ut. Tjejen i mig blommade på dagen och på kvällen drog jag klackarna i taket. Efter ett halvår kom jag tillbaka till Sverige för att studera modevetenskap. Här är jag idag och ett år har gått. Det är en fantastisk utbildning som dagligen ger mig inspiration för framtiden.

Idag kollar jag igenom min orensade garderob och inser hur mycket minnen jag förknippar med alla dessa plagg. Att vi gått igenom alla dessa faser som man nu kan skratta åt. Visst är det underbart? Kommer jag att tänka likadant om 10 år, det återstår att se. Vad tror ni? Det tror jag för en moderesa är en resa som hela tiden utvecklas.

Jag ser fram emot att dela med mig av inspirerande inlägg med tips och tankar inom modevärlden! Jag lever i nuet men kommer även blicka bakåt och framåt. Om ni vill följa med lite oftare i min vardag finns jag på instagram under namnet raagna eller på bloggen ragnajonasdotter.com

5 tips på att saker som piffar upp din sommar-garderob.

  1. Boken ”Säker stil” lär dig hur du bygger upp din basgarderob och hjälper dig rensa ur kläder som du inte använder. Boken finns HÄR. 
  2. Känner du dig lite tråkig i din svara outfit? Piffa upp med en färgglatt läppstift. Min favorit finns HÄR. Det perfekta för sommaren!
  3. Mönster, hur glad blir man inte av att dra på sig en helt mönstrad klänning?! HÄR är en sommargul dröm och HÄR är en isblå skönhet!
  4. Stora örhängen gör susen både till dagen och kvällen outfit. Jag har hittat två skönheter HÄR & HÄR!
  5. På sommarkvällen är det perfekt att dra på sig en stickad tröja. HÄR är en skönhet i rosa och HÄR finns en stilsäker grå!

xoxo