Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Min nya favorit-foundation -Serum Foundation från The Ordinary

En av veckans kampanj-butiker här på Refunder är Cult Beauty. Det är en engelsk hemsida med otroligt många skönhetsprodukter. Den tillfälliga kampanjen innebär att man just nu får 15% rabatt på sin första Cult Beauty-beställning när man handlar för minst £ 20 (243 kronor). För att få tillgång till rabattkoden behöver man vara en Refunder-medlem. Är du ännu inte det? Ingen fara; klicka H Ä R. Självklart får man även återbäring, som dessutom är förhöjd; hela 6%.

Som sagt finns det så många olika och härliga produkter och varumärken på hemsidan. Bland annat finns det numera väldigt omtalade och populära märket ”The Ordinary”. Min nya absoluta favorit-foundation kommer därifrån, så jag måste tipsa om den och de andra produkterna jag har.

Serum Foundation   £5.70 (69 kronor)

Det här är en ”Serum foundation” som är väldigt lätt och ger medium täckning. Den finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser.
Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla och ger en halvmatt finish. Personligen upplever jag att den dessutom har vissa primer-effekter, såsom att den får hudens porer att ”försvinna”. Det kan vara svårt att veta vilken färg man ska beställa, men jag googlade runt och gissade på vilken färg som skulle kunna passa bäst för min del. Jag har färgen 2.0 N och den passar perfekt för mig nu under vår- / sommartiden när man börjar få lite färg av solen.

Hyaluronic Acid 2% + B5   £5.90 (72 kronor)

I mitt badrumsskåp står även den här syran, vilket är en vegansk hyaluronsyra (HA). Den har en fuktgivande formul som kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Syran innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5. Man kan använda produkten genom att applicera några droppar över ansiktet på morgonen och kvällen före kräm.

Caffeine Solution 5% + EGCG   £5.8 (70 kronor)

Det här är ett serum som minskar synligheten av mörk pigmentering kring ögonen samt påsar under ögonen. Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Produkten används genom att massera in en liten mängd runt ögonen på morgonen och kvällen. Var dock noga med att inte på in produkten i ögonen eller för nära!

Vitamin C Suspension 30% in Silicone   £5.75 (70 kronor)

Till sist har jag den här krämen, vilket är en nattkräm. Den innehåller C-vitamin som är en effektiv antioxidant och krämens rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt. Denna vattenfria formula innehåller 30% ren L-askorbinsyra. Jag upplever att huden blir väldigt len när man vaknar upp efter en natts sömn. Dock är produkten inte att rekommendera på sprucken hud eller vid eksem. Detta pågrund av att den innehåller stark syra som kan upplevas stickande efter applicering. Om det sticker för mycket kan man även blanda ut den med en nattkräm utan syra.

Min instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard