Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mina favoritprodukter från Maria Åkerberg

 

Jag tänkte i det här inlägget tipsa om några produkter från varumärket Maria Åkerberg. Jag har använt dessa i över ett år och älskar varenda produkt!  Produkterna har jag köpt dessa via Bangerhead.se med 3.25% i återbäring och dessutom med fri frakt!

Olive Cleansing 219:-

Olive Cleansing är en rengöringscreme med Olivolja för torr, känslig och mogen hud. Produkten rengör huden och avlägsnar makeup. Olive Cleansing innehåller kallpressad Olivolja, som långsamt går in i huden huden och tar upp smuts och orenheter innan den sköljs bort. Oljan kommer från den första kallpressningen (olivolja extra virgin) vilket gör att den innehåller E-vitamin.

AHA & Jojoba Peeling 59:-

AHA & Jojoba Peeling är mekanisk enzympeeling för alla hudtyper. Kombinationen av naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna ur Jojobaolja förebygger pormaskar och acne, samtidigt som den förnyar lyster och motverkar pigmentfläckar. Huden förnyas ständigt. Avstötningen av hudceller kan dock vara långsam, vilket får huden att uppfattas som torr. Huden tappar sin lyster och pormaskar bildas lättare. Jojobakornen i AHA & Jojoba Peeling har perfekt form och storlek för att varsamt avlägsna döda hudceller utan att irritera huden.

Face Lotion Moist 299:-

Face Lotion Moist är en lätt ansiktscreme som tillför mycket fukt och näring, och används både dag och natt. Den passar för normal till torr hud, och som första ansiktscreme i tonåren. Face Lotion Moist är även lämplig vid atopiskt eksem och rosacea. I cremen ingår eteriska oljor av Bergamott, som har antiseptiska egenskaper, och Patchouli, som är stärkande och bra för cellförnyelsen. Mjölksyran som används tillverkas av sockerbetor och är av samma typ som den vi har naturligt i kroppen för att binda fukt.

Specials For Eyebrows  129:-

Detta är en näringsrik olja som gör ögonbrynen fylligare och starkare. Kombinationen av vegetabiliska oljor och eteriska oljor av Rosmarin och Yang Ylang vårdar ögonbrynen under natten och formar dem under dagen. Produkten innehåller även extrakt från Ingefära och Chili, vilka bidrar till god cirkulation.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard