Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Hårvårdsprodukter från ”ghd” som jag absolut älskar

Nu under sommaren fixar jag inte håret särskilt ofta, men när jag väl gör det tycker jag att det är riktigt roligt. Framför allt nu när jag har nya favoritprodukter från det populära märket ”ghd”. Nedan tänkte jag därför visa ett fantastiskt värmeskydd och en rund borste som används vid föning av håret.

Produkterna finna att köpa på hemsidan bangerhead.se. Hur bra är inte den sidan? Det finns så mycket olika produkter och ofta är priserna nedsatta! Dessutom få man såklart återbäring om man handlar på bangerhead via Refunder. Just nu får man 2.25% i återbäring. Inte medlem? Ingen fara klicka HÄR.

Ceramic Vented Radial Brush 35 mm   231 kronor (289 kronor)

”Ceramic Vented Radial Brush” från ghd är särskild framtagen som en fönborste. Dess runda form är perfekt anpassad för att skapa volym och dess keramiska material och hålrum hjälper till att ventilera håret, vilket ger en snabbare föning. Borsten finna att köpa i fyra olika storlekar och jag har storlek nummer 2.

Hårborsten är just nu på REA.

Heat Protect Spray 120 ml   186 kronor (233 kronor)

”Heat Protect Spray” från ghd är ett skydd för håret från direkt kontakt med värmestyling eller föning av hår. Sprayets munstycke är riktigt bra vilket jag tycker är det bästa med produkten. Jag upplever även att det inte bara fungerar som ett värmeskydd, utan lite som ett hårspray. För mig har lockar hållt längre när jag använt mig av produkten. Dessutom luktar den supergott samt är ju faktiskt sprayet riktigt snyggt.

Även den här produkten är just nu på REA.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard