Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mina skönhetsfavoriter- Makeup och hudvård!

Heej! Nu var det ett tag sedan jag tipsade om skönhetsfavoriter därför tänkte jag göra det i dagens inlägg. Såklart får ni återbäring på allt jag länkar via Refunder om ni är eller blir medlem där. Det blir först lite skönhetsfavoriter inom makeup och sedan ansiktsvård. Härligt inte sant?!

Skönhetsfavoriter inom makeup. Vad jag alltid har i sminkväskan.

The Balm Bahama Mama är en matt bronzer som ger dig en vacker solkysst hy. Den populära bronzern är helt utan orange undertoner och fungerar också perfekt för contouring och som en matt brun ögonskugga. Den är lätt att blanda ut och du får en fantastisk lyster i ansiktet som varar hela dagen och ger en fräsch strandglöd. Du hittar den HÄR.

Nu kommer en produkt som jag använt mig av i flera år och jag tycker den är så bra. HÄR hittar du en Prep + Prime Fix+ Orginal från som är en fuktgivande ansiktsspray och primer, den friskar upp huden och fixerar din makeup. Fix+ ansiktsspray och primer från MAC Cosmetics är fullspäckat med vitaminer och mineraler.

HÄR hittar du en borste som jag dagligen använder från Real Techniques Powder Brush är en multifunktionell sminkborste som fördelar puder och mineralfoundation jämnt, vilket ger en slät och felfri finish.

HÄR är Anastasia Dipbrow Pomade som är en mjuk, krämig och vattenfast ögonbrynspomada för perfekta bryn som håller hela dagen. Färgar, formar och definierar ögonbrynen. Denna har jag använt mig av länge och den kommer alltid finnas i min sminkväska!

HÄR hittar du en mascara som jag alltid kommer tillbaka till är L’Oréal Paris Telescopic Mascara. Det är en klassisk mascara som separerar fransarna och gör dem upp till 60 % längre. Den är verkligen så himla bra!

Jag älskar bruna, röda och rostiga färger till ögonen, HÄR finns Color Queen Mono ögonskugga från L’Oréal Paris . Den tillför intensiv färg och ger en sammetslen känsla. Supermjuk formula berikad med oljor som är lätt att applicera och tona ut. Ger ett mjukt och intensivt resultat som håller. Ni hittar massa snygga färger i olika nyanser! Men dessa är superbra. Man behöver inte ha borste utan jag drar på det med fingrarna.

Den perfekta vardagsfägen på läpparna för min del är denna från MAC. HÄR hittar ni det. Har dock många likande läppstift i denna nyansen och det är ett säkert kort för mig. MAC Lipstick – den ikoniska produkten som gjorde MAC berömt. Den här rika, högpigmenterade formulan har en behaglig matt finish som ger ett långvarigt resultat omedelbart.

Ögonfransböjare? JATACK! HÄR hittar ni en som jag tycker är grym, det är faktisk skillnad om man lägger några hundra eller köper en superbillig (de kan såklart va bra men ej dom jag testat). Denna är från Tweezerman. Ögonfransböjaren från Tweezerman får med varenda ögonfrans och skapar en perfekt böjning.

Skönhetsfavoriter som vårdar ansiktet!

Skönhetsfavoriter inom hudvård!

HÄR hittar du AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution från The Ordinary är en aktiv exfolierande ansiktsbehandling som bekämpar ojämnheter, gör huden klarare och skänker ny lyster. Tasmansk peppar minimerar rodnad och irritation vid användning av syror.

Ett märke för hudvård som jag verkligen föredrar är Clinique. De har så många bra produkter för rengöring och fukt. HÄR är Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator som innehåller aktivt aloevatten som hjälper huden att skapa sin egen fuktreserv för att kontinuerligt återfukta sig själv. Formulan binder all fukt i huden, för en otroligt fräsch och fyllig hud med frisk lyster. Gelcremen är rik på hyaluronsyra, naturens perfekta fuktmagnet, och tester visar att fukten bevaras nonstop i 72 timmar – även efter rengöring av ditt ansikte.

En relativt ny produkt för mig är Clinique iD Active Cartridge Concentrate Irritation + Base Dramatically Different Hydrating Jelly som återfuktar och reparerar huden dygnet runt och skyddar mot föroreningar. Denna finns i olika format beroende på vad du är ute efter, jag ville ha en som är mot lite mer känslig och röd hud. Verkligen så skön och svalkande. Vid regelbunden användning motverkar cremen rodnad och fläckig hud. Används två gånger om dagen, morgon och kväll. Ni kan kolla på filmen hos Cocopanda för att se exakt hur man applicerar produkten! HÄR hittar ni den.

HÄR hittar du en produkt som jag nästan dagligen använder. Ett skonsamt exfolierande pulver för alla hudtyper, som kommer från Dermalogica. Unikt risbaserat pulver som aktiveras när det kommer i kontakt med vatten. Papain- salicylsyra- och risenzymer mikroexfolierar och tar bort döda hudceller och lämnar huden mjuk och jämnar ut fina linjer omedelbart. Ett tips på även denna produkt är att ni kollar på filmen hos Cocopanda för att se hur den fungerar.

Hoppas du fick lite inpso till några produkter som kanske kan bli din nya favorit? För mer inspo: Följ mig på instagram under @raagna