Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mitt absoluta favorit-torrschampo: Batiste Rose Gold

I mitt senaste inlägg tipsade jag om mitt favoritschampo och balsam från Olaplex. Dock kanske man inte alltid har tid för att tvätta håret eller så vill man kanske försöka tvätta det lite mer sällan för att undvika slitage på håret  och då kan man använda ett torrschampo. Det mest populära varumärket när det gäller torrschampo måste nog vara Batiste! De finna att köpa nästan överallt, allt från matbutiker, till hårsalonger till skönhetswebbutiker.

Batiste Rose Gold 59:-

Jag har använt batiste i flera flera år och har därför provat en hel de olika produkter från deras sortiment. Jag tror dock nu att jag har hittat min absoluta favorit: ROSE GOLD. Den luktar ljuvligt och hur fin är inte förpackningen? Jag älskar ju rosa så jag tycker att den är helt perfekt!

Det finns så många andra dofter också. Några andra favvisar är ”BLUSH””FRUITY & CHEEKY CHERRY” och ”PINK PINEAPPLE”.

”Batiste Rose Gold har en söt, delikat doft av rosor och vanilj. Produkten rengör och fräschar snabbt upp håret så att det både känns och doftar oemotståndligt. Perfekt när du har bråttom på morgonen eller behöver ge håret nytt liv under dagen” -Lyko

Det är redan väldigt bra pris på batistes produkter men om man shoppar via refunder får man ju självklart dessutom återbäring. Rose Gold kan man bland annat beställa på lyko.se och fram till och med söndagen den 18 augusti är det höjd återbäring! Nu får man 5% tillbaka, så passa på att beställa ett torrschampo!!!

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard