Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mixa och matcha med färg

Sätt färg på vardagen!

Varför inte sätta färg på vardagen genom dina kläder? Det är allt fler tecken som visar mot vår. Solen skiner och knopparna på träden börjar blomma ut. För att göra min vardag lite roligare i år, så kommer jag satsa på plagg med färg. Mixa och matcha färger, mönster och stilar! Just nu får du återbäring på hela köpet hos Lindex via Refunder. 

Rosa och lavendel

En vacker och sockersöt rosa färg på naglarna. Varför inte? HÄR hittar du en favorit från Essie. My Little Blush är ett rouge i krämform som är enkelt att applicera, ni hittar den HÄR. Sweatshirt HÄR. Rosa stickad väst HÄR. Rosa kjol med blommor HÄR. Kortärmad lila t-shirt HÄR. Snyggt till jeans eller en mönstrad kjol? En virkad kofta i lavendel HÄR, så söt! Snyggt att matcha med något coolare, typ ett par kängor. Ljusgrönt och Gult

Framhäv din inre glöd med paletten HÄR! Cool Glow Palette innehåller åtta glödande highlighters i nyanser från vitt till rosa och lila. Passar alla hudtoner. Kan användas var för sig, blandas eller appliceras i flera lager. Vill du solnedgångens färg på naglarna så har du hittat rätt, HÄR har vi den! Ljusgrön ribbad topp HÄR. Gul smock-topp HÄR. Långärmad topp med blommor HÄR, jag har denna och jag älskar den! Snygg match till jeans. Lurvig kortärmad kofta HÄR.

Hoppas du fick lite inspiration till att bära mer färg i vardagen! Jag tror säkert du har något i garderoben, eller hittar något fint att klicka hem. Bestäm dig sedan för att bära färg minst ett par dagar i veckan? Jag tror jag ska dra på mig något färgglatt redan imorgon! Hoppas ni är med mig <3

För mer inspo, följ mig på instagram under @raagna