Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Mode och skönhet med höjd återbäring!

Denna vecka har vi härliga kampanjer med höjd återbäring hos bland annat Lindex, NA-KD, Lyko och Apotek hjärtat! Sommaren håller i sig och det är inte försent att shoppa sommarkläder och andra produkter som passar värmen till. Jag tänkte ge er lite tips på allt möjligt som jag har spanat på den senaste veckan. Ett urplock som jag hoppas ni tycker om! Hoppas ni har fina dagar i det härliga vädret!

Just nu är det kampanj hos LYKO där ni får 200 kr i rabatt när ni handlar för minst 1000 kr. (gå in på refunder för att ta del av koden) Bra va? Här är lite favoriter som jag använder mig flitigt av. En skrubb/ mask från Peter Thomas Roth HÄR/ Serum Swiss Clinic HÄR/ Sminkbortagning L300 HÄR/ Sleepingmask & Deo Löwengrip HÄR & HÄR/ Ansiktestvätt från Urban gloss HÄR

Gul klänning och svart klänning med knappar HÄR  från Lindex som nu har höjd återbäring! Gå in HÄR för att hitta dina favoriter.

Sätt en scarfs i håret som en accessoar när du har håret uppsatt eller nersläppt. På lindex och NA-KD hittar du flera snygga scarfs till bra pris. En favorit för 99kr hittar ni HÄR, HÄR och en annan färgglad HÄR!

Tunna skjortor är perfekt till sommaren och även i höst! HÄR, HÄR & HÄR är mina favoriter! Matcha till kjol, shorts, jenas eller över bikinin när du går till stranden.

Ett tips året runt är stora örhängen för att piffa upp outfiten. Lindex har många snygga och även NA-KD! Kolla in hos dem för att shoppa dina favoriter. Snyggt till uppsatt hår, bakåtslick eller en alldaglig frisyr.

 

Följ mig på ragnajonasdotter.com eller instagram: raagna för mer bilder och tips. xx