Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Moderna puffärmar

Dagens inlägg är i samarbete med NA-KD som har riktigt många härliga våriga styles. Allt ifrån den perfekta blusen till klackarna! En hemsida som jag verkligen tycker om. Behöver du något till jobbet, fritid eller party? Det finns allt och lite till. När jag letar kläder går jag in och söker på det jag vill ha, exempelvis svart klänning eller i dagens fall ”puffärmar”.

Glöm inte att ni kan gå in på länken HÄR och se massa plagg som jag gillar. Under länken kan ni se alla plagg under olika kategorier, exempelvis ”Klänningar, träningskläder, smink osv”. Alla plagg är länkade via Refunder såklart! Själv blir jag alltid så inspirerad och sugen på att shoppa lite nytt inför just våren, hur känner ni?

Puffärmar för vardags eller fest! Lätt att matcha och alltid ett säkert kort.

Blus hittar ni HÄR, finns i olika färger! Hade velat ha alla för den är så skön och helt perfekt puffärm, midja, hals och allt. Perfekt till både vardag och fest, till jeans eller kostymbrallor. Blusar med puffärmar har ofta det lilla extra som jag söker i en topp som funkar för många tillfällen.

HÄR hittar den vita superfina skjorta/ blusen med puffiga ärmar. Finns i olika färger, jag köpte i vit. Kommer vara riktigt trevligt plagg i vår och sommar <3 Älskar att matcha vita plagg med jeans eller skinn, en snygg kontrast! Tänk denna till en jeanskjol och lite smycken.. så fint! Den kommer användas flitigt.

Blusen på bilderna hittar ni HÄR! Även denna finns i flera färger. Blusen jag har på bilden finns tyvärr inte kvar men när ni söker på puffärmar så får ni klänningar och blusar med härliga armar.

Hoppas ni fått lite inspiration av dagens inlägg! Följ mig på Instagram under Raagna för mer inspo!