Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

NA-KD har koll på vårens snake print

Hej alla snake-älskare! 😉

Okej, så det kanske inte är så måna som gillar snakes eller ormar som det heter på svenska men det är ett riktigt snyggt tryck och i mitt förra inlägg så berättade jag att en av vårens trender är just djurtryck. Idag ska jag gå in djupare på det då jag vill visa upp riktigt snygga kläder från NA-KD som verkligen har koll på dessa trender, speciellt när det gäller snake print. Nedan kommer jag visa snygga kläder i såklart snake print och även detaljer som man enkelt kan piffa till sin outfit, på slutet hittar ni även en liten bonus.

Kläder

Jag älskar verkligen lösa skjortor, det är så snyggt och skönt att ha på sig. Även supersnyggt i  detta tryck med ett par höga svarta jeans till. Klicka hem skjortan genom att klicka här!

Kanske dags för en resa snart? Hur snygg hade inte den här klänningen varit på stranden? SUPERSNYGG! Klicka hem klänningen genom att klicka här!

På stranden, på jobbet eller på stan, den här klänningen passar i de flesta tillfällena då du vill vara skitsnygg! Klicka hem klänningen genom att klicka här!

Detaljer

It´s all about the details

Jag dör för de här skorna! De är verkligen så fräcka! Tänk till en vit skjorta och ett par svarta byxor. Så snyggt, bara låta skorna göra jobbet! Klicka hem skorna genom att klicka här!

Och såklart pricken över i:et. Ett supersnyggt mobilskal från Ideal Of Sweden. Klicka hem mobilskalet genom att klicka här!

Övrigt

Måste bara ta med denna klänningen också trotts att den inte har snake print så följer den ju faktiskt djurtemat. Verkligen så snygg, klicka hem klänningen genom att klicka här!

Erbjudande

Inte medlem? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos NA-KD där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman